30.05.2014
Vridsted i stabil sejrsperiode
Onsdag aften kom den 3. sejr på stribe, da Team Spøttrup måtte tage fra Vridsted med et 2-4 nederlag. Det var der dog ikke meget, der tydede på i kampens start, hvor gæsterne havde teten og pressede hjemmeholdet. De kendte bare ikke deres besøgelsestid, samtidig med at Jens Søndergård tog godt fra i Vridsted-målet.

Det blev dog til et enkelt mål efter 10 min., men efter den halve time kom Vridsted bedre med i kampen, og med enTeam Spøttrup-spiller ude med gult scorede Vridsted to hurtige mål til pauseføring 2-1.

Først var gæsterne gavmilde i det 41. minut, da de fumlede et indlæg fra Jan Jensen i eget net, og blot 3 min. senere scorede Lars Boe Christoffersen på en ripost fra deres målmand, der ikke kunne holde et skud.

Fra starten af 2. halvleg var Vridsted i teten, og Jesper Lanng kunne midt i halvlegen øge til 3-1 på et rigtigt energimål, hvor han satte flere Spøttrup-spillere af på vej mod målet. Nicklas Holm scorede til 4-1 med 8 min. igen på oplæg af Erik Rasmussen, mens gæsterne fik reduceret et par minutter før tid.

- Nicklas Holm og Jens Søndergaard var markant gode, men alle 14 ydede en flot indsats mod et godt Spøttrup-hold, som jeg synes, vi har spillet lige op med i begge kampe. Denne gang havde vi nok den medgang, som de havde i den omvendte kamp, vurderede træner Poul Vistisen efter kampen.

Allerede i morgen lørdag skal Vridsted i kamp igen - ude mod CSKA, et hold der har sendt afbud de tre seneste kampe. Men denne gang ser det ud til, at de stiller op til kamp.