07.09.2014:
Vridsted måtte nøjes med uafgjort
FLUIF hentede sæsonens første point i Vridsted via 2-2.Det var et tåleligt resultat for Vridsted, men en sejr ville have isoleret gæsterne i bunden og sendt Vridsted tættere på Stoholm, der også spillede uafgjort. Sådan skulle det ikke være, og set over hele kampen var det iflg. træner Poul Vistisen et rigtigt resultat.

Men havde Vridsted kendt deres besøgelsestid i 1. halvleg, så var det nok blevet til en sejr. For selv om FLUIF kom foan tidligt i kampen fik Vridsted både udlignet og bragt sig foran 2-1 inden pausen Det skete på mål af Lars Boe Christoffersen på straffespark og Jesper Lanng.

Jesper Lanng (i midten) markeerde sig som målscorer og modtager af et gult kort. Arkivfoto Fjends Cup

- Efter udligningen har vi godt fat i kampen og spiller rigtig godt, men vi magter desværre ikke at gøre arbejdet færdig, fortæller Poul Vistisen.

Efter pausen ser Jesper Lanng ret hurtigt det gule kort, og så kommer Vridsted under pres. Men de kommer godt igennem denne periode, og får efterfølgende skabt nogle chancer, især på mange dødbolde, men uden scoringer. Gæsterne udligner så med et kvarter igen