17.08.2014:
Unødvendigt Vridsted-nederlag
Vridsted startede bedst mod Stoholm, og burde målt på chancer have lukket kampen i de første 20 min. Men det skete ikke, og så endte Stoholm med at rejse fra Vestfjends med en 2-1 sejr.

Jesper Lanng sikrede ellers Vridsted den bedste start med mål allerede i det første minut, og her herefter havde hjemmeholdet rigeligt med chancer til at lukke kampen. Men det skete ikke, og så kom Stoholm ind i kampen og Nicolaj Christensen udlignede efter 35 minutter.

Efter pausen var Stoholm bedst, men Vridsted havde også deres tilbud, inden Nicolaj Christensen i slutminutterne med sit andet mål på en ripost sikrede Stoholm sejren.

- Det endte med at være en lige kamp, men havde vi været mere effektive i den første halve time, så var det ikke endt sådan, mente Vridsted-træner Poul Vistisen.