Nyheder

06.04.2014
Vridsted vinder i Højslev St.
Træner Poul Vistisen var fortrøstningsfuld efter 1-6 nederlaget til Sparkær i den sidste træningskamp, og det skulle vise sig at holde.

For i præmierekampen i Højslev mod Stationsbyen vandt VIF-erne 2-1, og den sejr burde have være meget mere overbevisende, hvis chancerne var blev udnyttet.

- Ja, især i 1. halvleg var vi totalt dominerende, og vi burde have scoret flere mål på de store chancer, vi tilspillede os. Det er også det eneste negative, jeg vil sige om kampen, for resten var rigtig godt, vurderede Poul Vistisen dagen derpå.

Han så Anders Hansen åbne til 1-0 efter 27. min. og samme Hansen havde yderligere et par åbne muligheder, der burde give mål, bl.a. et frispark på sammenføjningen. Også Lars Bo Kristoffersen havde en åben mulighed.

Det blev ved 1-0 ved pausen, men med et kvarter igen øgede Jesper Lanng til 2-0 på et energimål, hvor han selv fulgte op på et skud på overliggeren.

Jesper Lanng

Herefter kom Højslev St. mere med, og da de fik reduceret i det 87. min. blev det lidt hektisk,for dommeren havde lagt 5 min. til i tid, hvor Anders Hansen var ude med gult.

Vistisen så rutinerede Jan Jensen som den i særklasse bedste Vridsted-spiller.