21.04.2014
Sikker Vridsted-sejr mod "russerne"
CSKA fik ikke noget med hjem til Skive efter besøget i Vridsted i dag. 5-2 blev resultatet i en kamp, hvor hjemmeholdet fik en forrygende start med mål i første minut ved Jesper Lanng. Og Erik Rasmussen fulgte op i det femte minut, da han udnyttede en lang aflevering.

Gæster fik dog hurtigt reduceret, og selv om Vridsted skabte masser af chancer, så var CSKA i den periode farlige. Men i det sidste kvarter før pausen satte hjemmeholdet igen tryk på modstanderne, og kort før pausen kunne spillende træner Poul Vistisen heade et hjørnespark fra Lars Bo Kristoffersen i mål til pauseføring 3-1.

Kort efter pausen blev det 4-1 ved Mads Bidstrup, der flugtede et nyt hjørnespark fra Lars Bo Kristoffersen i mål. Midt i halvlegen fik CSKA reduceret, da vikarierende målmand Lasse Lauridsen ikke kunne holde et frispark, og returen blev omsat i mål.

Så vågnede Vridsted igen op til dåd, og Erik Rasmussen fjernede med sit andet mål med 10 minutter igen enhver tvivl om resultatet.

- Det var ikke vores bedste kamp, så vi er tilfredse med de 3 point, som nu betyder, at vi skal i et topopgør på lørdag mod Midtthy, fortæller Poul Vistisen. Han så Erik Rasmussen få flest stemmer efterfulgt af Lars Bo kristoffersen.