02.03.2014
Stoholm delte med Sønderup/Suldrup
Stoholm er godt i gang med træningskampene, og med kampen i dag er allerede afviklet fire.

De to hold gav hinanden en god og underholdende træningskamp søndag eftermiddag. Set over 90 minutter var uafgjort et fair resultat, for der var store chancer i begge ender. Målene lod vente længe på sig, men efter 65 minutter kunne Morten Groth sikkert score på det straffespark, som Per Jensen havde fået tilkæmpet. Gæsterne – der i 2013 havde foråret i serie 1 og efteråret i serie 2 – fik dog udlignet med et lille kvarter igen.

Målscorer Morten Groth t.v. Arkivfoto

Specielt ved stillingen 1-0 havde Stoholm de muligheder, der kunne/burde have givet en sejr, men både Heine Kristensen og Jens Høy brændte alene med udeholdets målmand.

Næste kamp for SIF’erne er allerede førstkommende torsdag, hvor det på udebane gælder et møde med Ulbjerg, der spiller i serie 2. Det er dermed den 5. kamp for Søren Offersens tropper, men det betyder så også, at den kommende weekend er kampfri.