08.03.2014
Målfest da Feldborg besøgte Sparkær
Gavmilde forsvar og uskarpe målmænd gav tilskuerne 11 mål og underholdning for alle pengene lørdag eftermiddag på Sparkær Stadion.

Sidst Sparkær mødte FHIF, var under Fjends Cup, og da blev det til et 0-4 nederlag. Arkivfoto

Det var stillingen også tæt på at blive i dagens kamp, for allerede efter den første halve time førte gæsterne med 3-0. Men så satte et selvmål af gæsterne lige pludselig gang i Sparkær, og inden pausen førte hjemmeholdet med 4-3 på to mål af Thomas Bakholdt og et af Daniel Brøns.

Efter pausen blev det 5-3 på et drøn af et skud fra indskiftede Steen Madsen, men knap var bolden givet op, inden FHIF reducerede. I slutminutterne fik gæsterne udlignet, men i næsten samme minut sikrede Anders Schmidt Kristiansen sejren med en lang tå på en fin frispilning af Daniel Brøns.

Træner Claus Højgaard var ikke til stede i dag, men han vil sikkert få at vide fra sine assistenter, at der var megen god energi i spillerne og fremad banen var man også effektive. Men bagude er der noget at rette op på. Det samme vil de nok sige i Feldborg.

Dommer Ole Tang havde fint styr på kampen og mest travlt med at notere målene. Han måtte dog hive et gult kort op til målmand Bjarne Have allerede i starten af kampen, da Have på et af sine "skovture" havde forvildet sig udenfor feltet og holdt fast i en modstander.

Desværre blev kampen ramt af et kedeligt hændeligt uheld, da unge Anders Holm ved udligningen til 5-5 faldt uheldigt og fik en Feldborg-spiller ned over sig. Det var nakken, det gik ud over, og han blev liggende udenfor banen og blev hentet af en ambulance efter kampen.

Søndag: Anders Holms far fortæller, at Anders kom med hjem efter et par timer på sygehuset og har det fint. Men sikkert en lille hjernerystelse med hovedpine til følge.