Nyheder

12.04.2014
Det ligner foråret 2013
Da startede Sparkær også med 1 point for de første to kampe. Og det er også status efter at Sparkær her lørdag eftermiddag tabte hele 0-4 hjemme til Foulum.

Resultatet kan ikke bortforklares, men det kunne måske være gået anderledes, hvis ikke målmand Kresten Rind blev præsenteret for det røde kort efter bare 6 minutter for et straffespark, som dommer Mikkel Nyholm Johansen valgte at taksere til rødt.

Unge Anders Holm overtog målmandstrøjen, og Foulum scorede på straffesparket. Så blev det selvsagt op ad bakke for hjemmeholdet, der godt nok fik skabt nogle chancer, men i længden var Foulum for godt et hold, der kunne trues af Sparkærs 10 mand.

Tilmed blev Patrick Nielsen skadet allerede i 1. halvleg, og det viser sig, at foden er brækket med pause i flere uger.

Sparkærs Thomas Bakholdt og Kristian Roesgaard på boldjagt, men det var de blå fra Foulum, der havde mest fat i bolden og kampen.

Stillingen ved pausen var 2-0 til gæsterne, og de lukkede stille og roligt kampen til 4-0 i 2. halvleg. Ikke at Sparkær ikke forsøgte, og det var vel først mod slutningen, at de så lidt modløse ud.

Træner Claus Højgaard har ikke fået den start, han havde ønsket sig, men i dag var der ligesom ikke så meget at gøre ved det efter udvisningen først i kampen.

Næste kamp er allerede på mandag ude mod Sdr. Rind/Vinkel.