17.06.2014
Nu strammer det til for Stoholm
Tabte i aften 3-4 til Viborg FF, som er rykket ned. Dermed bliver SIF-ernes skæbne afgjort i sidste runde.

Viborg FF – Stoholm IF 4-3 (1-1)
Målscorere for SIF:

1-1 v. Rasmus Møller i det 40. minut
3-2 v. Flemming Bennedsgaard i det 82. minut
4-3 v. Per ”Unge” Jensen i det 87. minut

Det begynder for alvor at snerpe til for SIF-Fodbold i bunden af serie 1. Holdet har nu haft to kampe til at få det livsvigtige ene point, men først blev en hjemmekamp mod Farsø/Ullits tabt med 0-1, og tirsdag aften blev det så til et 4-3 nederlag ude mod Viborg FF, der allerede er rykket ned. Det betyder dramatik for alle pengene, og lige nu ser det svært ud for SIF, der nu kun har en chance tilbage, hvis holdet selv skal afgøre sin skæbne.

Nederlaget tirsdag på Kirkebækvej i Viborg gjorde ondt, for der var bestemt muligheder for at få det ene point med hjem til Fjends. Specielt i 1. halvleg sad gæsterne solidt på det meste, men selv de største chancer blev brændt. VFF havde faktisk ikke et skud på mål, men ikke desto mindre bragte de nedrykningsdømte viborgensere sig foran, da Jonas Svendsen var uheldig at heade bolden i eget net. Inden pausen sørgede en af aftenens bedste SIF’ere Rasmus Møller dog for balance i regnskabet, da han kontant sparkede bolden i nettet.

Rasmus Møller (hvid) var en af Stoholms bedste og udlignede til 1-1 før pausen. Arkivfoto

I 2. halvleg kom Viborg mere med, men det var aldeles unødvendigt, at de fik lov til at bringe sig foran allerede i det 55. minut. SIF-defensiven snorksov ved et indkast, og pludselig var en af hjemmeholdets angribere skarp tæt under mål. Længe lignede det 2-1, men i de sidste 10 minutter eksploderede dysten. Afgørelsen synes klar, da værterne kom på 3-1, men Flemming Bennedsgaard sørgede med sit første serie 1 mål for spænding. Knap var bolden dog givet op, før det blev 4-2, men Per ”Unge” Jensen fik reduceret i slutfasen, da han fulgte op på den retur, der kom i spil efter Morten Groths frisparksforsøg på stolpen.

Mere blev det ikke til, og dermed SKAL SIF’erne hive sig selv op nu i 14. og sidste runde i en serie 1 kreds, der byder på højspændt drama i både top og bund. Får SIF et højest overraskende point torsdag aften hjemme mod Thisted FC, så er endnu en serie 1 sæson en realitet – taber fjandboerne matchen, så skal man håbe på hjælp fra Skals FF i weekenden.