Nyheder

17.08.2014:
Stoholm tabte til overmagten
Det blev hårde 90 minutter, da Stoholm fredag aften på hjemmebane fik besøg af oprykningsfavoritterne fra Thisted.

Stoholm IF – Thisted FC 0-5 (0-5)

Thyboerne var lige nøjagtig så stærke som frygtet, og det betød, at værterne desværre ikke var i nærheden af point. Derimod blev det til et meget klart nederlag i en kamp, der havde et lidt mærkværdigt forløb.

For starten var såmænd godkendt, og efter godt 20 minutters spil var stillingen stadig 0-0. Men de sidste 25 minutter af 1. halvleg blev fatale for SIF, for her scorede udeholdet ikke mindre end 5 mål. En barsk afslutning på de første 45 minutter, og derfor gjaldt det om at få lukket ned i 2. halvleg.

Morten Groth fik stabiliseret tropperne til 2. halvleg.

Her skal Morten Groths tropper have ros for, at det lykkedes. En kombination af fin fight og sammenhold hos hjemmeholdet samt et Thisted-mandskab, der nok gik et gear ned betød, at 2. halvleg blev en lige affære. Der blev ikke scoret yderligere, selvom blandt andet Steffen Olesen havde en chance, som han burde/kunne have scoret på.

Som sagt kom der ikke flere mål, og dermed kunne Thisted tage fra Fjends med en stensikker sejr, mens stoholmerne trods alt kunne glæde sig over en fornuftig afslutning på opgøret.

I den kommende runde er håbet, at SIF bedre kan matche modstanderen. Der hersker ingen tvivl om, at SIF – ligesom det var tilfældet i foråret – bliver markant udfordret, og i serie 1 bliver selv den mindste fejl straffet. Sådan er det, når man opholder sig på det næsthøjeste niveau under DBU Jylland, og så er det klart, at skader og fraflytning har gjort ondt i SIF-truppen.

Men allerede onsdag den 20. august er der kamp igen – her kommer Gundersted på besøg på Karlsen Arena i Stoholm.

I øvrigt skal det også nævnes, at Claus Olesens 2. hold i serie 4 fik en flot 2-1 sejr i Vridsted lørdag eftermiddag – begge mål scoret af Nikolaj Christensen. Serie 4 spiller også hjemme her i midtugen – torsdag aften får holdet besøg af Team Spøttrup.