Nyheder

06.04.2014
Stoholm tabte åbningskampen mod Skals
0-2 blev resultatet en en kamp med få chancer. Læs Anders Jakobsens oplevelse af kampen her:

Stoholm IF – Skals FF 0-2 (0-1)

Der var comebackkamp til Stoholm IF-Fodbold på Jyllands næsthøjeste niveau, da der lørdag eftermiddag blev fløjtet op til serie 1 fodbold på Karlsen Arena i Stoholm. Et comeback der har været næsten 35 år undervejs, for den sidste kamp på det niveau blev afviklet i oktober 1980. Det lader sig ikke skjule, at SIF vil blive markant matchet i det her forår efter jubelsæsonen i 2013, der gav to oprykninger, og åbningskampen blev også særdeles vanskelig mod et Skals-hold, der er i gang med sin fjerde sæson i træk i serie 1.

Stoholm gav debut til to nye spillere - Emil Løber herover t.h., som er kommet fra Møldrup og Kristoffer Mikkelsen, tidligere Skive IK.

Generelt leverede SIF’erne en godkendt indsats, men det var nok lidt bekymrende, hvor få chancer, værterne kom frem til. Der var en del hjørnespark og lange indkast, der kastede lidt af sig, men skåret helt ind til benet, så fik SIF en stor chance, og den kom netop, som uret rundede de 90 minutter. Steffen Olesen – der i øvrigt kæmpede bravt i front i samtlige 90 minutter – var pludselig i gennem tæt på mål, men han var dog hårdt presset af både en forsvarsspiller og målmanden, og netop Skals-keeperen fik afværget. Stillingen her var kun 0-1 (Christian Holmgren, red.), så et mål her ville have givet SIF’erne et vigtigt åbningspoint, men sådan skulle det altså ikke være. Skals slog herefter kontra i de absolut sidste sekunder, og øgede her til slutresultatet 0-2 (Nicklas Jakobsen, red.).

Gæsterne var kommet i front i det 38. minut, da en Skals-spiller pludselig var spillet fri i stoholmernes højre forsvarsside, og afslutningen kunne Rasmus Højbjerg ikke gøre noget ved. Derudover havde gæsterne et par chancer mere, men generelt var det en endog meget chancefattig dyst. Spilfordelingen var meget lige, men gæsterne var den tand skarpere, og det betød altså en sejr til dem.

Peter Hansen fik opgørets eneste advarsel i en kamp, hvor en spiller som Heine Kristensen igen fik vist sit flotte niveau. Nu venter der SIF to meget barske kampe på udebane – først gælder det Nykøbing Mors lørdag den 12. april, mens SIF’erne drager til Aars tirsdag den 15. april. Point i disse matcher vil være en overraskelse, men Stoholm har den fordel, at holdet i samtlige 14 kampe her i foråret vil være undertippet, og derfor kan mandskabet kun overraske positivt.