13.04.2014
Stoholm på tavlen med flot udesejr
Efter 0-2 i åbningskampen mod Skals tog Stoholm lørdag til Nykøbing Mors og hentede sæsonens første sejr.

Flot SIF-sejr i svær kamp

Nykøbing Mors IF – Stoholm IF 1-3 (0-2)
Målscorere for SIF:
Steffen Olesen 2 og Søren Offersen 1

Den trup der lørdag eftermiddag sikrede SIF-Fodbold en uventet gevinst på Mors, er også den trup, der dermed har skrevet sig ind i den lokale Fjends-fodboldhistorie. For ikke nok med at stoholmerne fik sat de første mål i nettet i serie 1 i mange år – ja, endnu vigtigere så kom de første point i hus på det fine niveau i næsten 34 år!

Stor ros til den afbudsramte trup der altså fik en meget overraskende og meriterende sejr med hjem, og det gør det bestemt ikke dårligere, at sejren sagtens kan forsvares i forhold til spil og chancer. Fjandboerne spillede intet mindre end en glimrende 1. halvleg, og det gav da også en 2-0 føring ved halvtid. Først nettede dagens fidusmodtager Steffen Olesen til 1-0, mens spillende træner Søren Offersen – der i øvrigt desværre blev skadet i løbet af kampen – gjorde det til 2-0 kort før pausen.

Steffen Olesen (hvid) blev dobbelt målscorer i Nykøbing. Arkivfoto Fjends Cup

Hjemmeholdet kom mere med i dysten i de sidste 45 minutter, og det kunne ligne en neglebidende afslutning, da morsingboerne fik reduceret i det 70. minut. Men et hårdt fightende SIF-hold ville det anderledes, og Steffen Olesen fik punkteret det værste pres med sin scoring til 3-1 i det 82. minut.

Derved blev det i en kamp, hvor udeholdet var i undertal i en halv time på grund af tre advarsler undervejs. Først røg Peter Hansen ud, dernæst Martin Bøge og i slutfasen var det så Christoffer Mikkelsens tur til at få en pause på 10 minutter. Men altså stor cadeau til samtlige spillere der var på Mors – de viste, hvordan man skal stå sammen under svære forhold, så det er bestemt noget, der kan bruges fremadrettet i dette forår, hvor SIF-Fodbold selvsagt bliver udfordret meget markant.

I et tætpakket kampprogram skal SIF spille både tirsdag den 15. april ude mod en af de absolutte oprykningsfavoritter fra Aars – et hold der også helt som ventet er startet ud med to sejre. Det bliver en meget svær opgave, så på den led er sejren på Mors et velkomment rygstød at tage med til den uhyre vanskelige udekamp. 2. Påskedag gælder det så en hjemmekamp mod Bælum/Solbjerg klokken 13.30.