21.09.2014:
Stoholm skuffede på Karlsen Arena
Efter gode indsatser og knebne nederlag tabte Stoholm 2-5 til bundproppen Hurup.

Stoholm IF – Hurup IF 2-5 (1-1)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Steffen Olesen (20. minut)

2-0 2-3 v. Morten Nielsen (70. minut)

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at SIF havde sat næsen op efter efterårets første sejr. På hjemmebane lørdag eftermiddag mod Hurup der blot havde det ene point, som thyboerne fik i efterårets første dyst mod netop SIF.

Værterne kun marginalt bedre med to point, så derfor var der begrundet håb om en sejr. Men sådan skulle det desværre slet ikke gå, og med nederlaget må man nok konstatere, at stoholmerne i den grad har ryggen mod muren. Det ligner i den grad serie 2 fodbold på Karlsen Arena i Stoholm i foråret 2015, men det går jorden bestemt heller ikke under af.

Desværre valgte SIF-truppen at levere efterårets hidtil sløjeste halvleg – nemlig de sidste 45 minutter. Før det var gået en acceptabel 1. halvleg, hvor Steffen Olesen flot headede hjemmeholdet i front knap midtvejs. Men som det er sket en del gange før, så scorede modstanderen lige inden pausen. Det har ikke væltet SIF’erne tidligere i denne sæson, men det så det ud til at gøre den her gang.

For i 2. halvleg haltede værterne konstant et eller to skridt efter thyboerne, og eneste opmuntring var næsten, da nytilkomne Morten Nielsen i det 70. minut reducerede til 2-3 – men det var en stakket frist. SIF-defensiven – der ellers har gjort det absolut godkendt indtil videre – kunne slet ikke finde melodien i de sidste 45 minutter, og derfor kan der ikke indvendes noget mod slutresultatet.

Som sagt gælder det nu om at få hovedet op igen og sluttet pænt af. Der er stadig masser af kampe tilbage – nogle sværere end andre – og det lader sig ikke skjule, at det bliver endog meget svært i den kommende runde. Her tager rækkens duks fra Thisted FC mod på Lerpytter Stadion i Thys hovedstad. Den omvendte kamp vandt thyboerne med 5-0, hvilket også var pausestillingen, så det gælder om for Morten Groths tropper at få sig placeret godt på banen, så der kommer en god oplevelse ud af søndagens udflugt til Thy.