Nyheder

03.11.2014:
Stoholm helt uden sejre
Det lykkedes heller ikke den sidste kamp ude mod Fars /Ullitsø at hive en sejr hjem.

Farsø/Ullits – Stoholm IF 3-0 (2-0)

Lad det være sagt med det samme – efteråret har været op ad bakke for Stoholm IF’s 1. hold i serie 1. Hurtigt stod det klart, at mandskabet var kommet på hårdt arbejde, og status efter de 14 kampe er da også en indiskutabel nedrykning til serie 2, hvor holdet altså tørner ud i foråret 2015.

Det er blevet til 3 uafgjorte dyster mod henholdsvis Hurup, Aars og Gundersted – ellers er de resterende 11 kampe blevet tabt. Kun en enkelt gang er det gået helt galt – det var mod Viborg Søndermarken, der sejrede med uhørte 0-10. Ellers har SIF i flere omgange spillet flot med i kampene, men de små marginaler har ofte været i mod. De berømte marginaler skal dog ikke have skylden for nedrykningen – den er klokkeklar med blot 3 point.

I lørdagens afsluttende udekamp mod Farsø/Ullits blev det til et nederlag på 3-0 efter 2-0 ved pausen. Spillende træner Morten Groth noterede sig en stor chance til unge Anders Olesen ved stillingen 1-0, mens Morten Bigum headede på overliggeren i 2. halvleg. Men Groth var ærlig nok til at indrømme, at hjemmeholdet sejrede fortjent.

Men det var trods alt en godkendt afslutning, og mange SIF-fodboldspillere deltog i fodboldafslutningen, som for 2. år i træk var slået sammen med festen for deltagerne i skumhåndboldturneringen – en stor halfest med cirka 200 festglade deltagere.

Nu er der dømt pause i udendørs fodbold, men formen kan stadig holdes ved lige med indendørs fodbold/Futsal i de mørke vindermåneder. Der er træningsstart for seniorspillerne og efterfølgende stormøde i Stoholm IF-Fodbold lørdag den 7. februar 2015.