13.09.2014:
Stoholm tabte i overtiden
Heller ikke denne gang blev det til hårdt trængte Stoholm, da Farsø/Ullits scorede til 2-1 langt inden i overtiden.

Stoholm IF – Farsø/Ullits 1-2 (1-1)
Målscorer for SIF:
1-0 Morten Groth i det 25. minut

Det lykkedes heller ikke i efterårssæsonens 7. forsøg at hjemføre en sejr til Stoholm IF’s pointbetrængte serie 1 mandskab. Dermed ser det stadig meget svært ud i forhold til at bibeholde serie 1 status, men Morten Groths tropper skal have kredit for at kæmpe i samtlige 90 minutter. Desværre er de små marginaler bestemt ikke på holdets side i øjeblikket – således blev fredagens dyst tabt på en meget ærgerlig måde i overtiden.

Når det er sagt, så skal ret også være ret – set over 90 minutter fik Farsø/Ullits en fortjent sejr, for de skabte de fleste chancer. Værterne startede ellers fint op og havde et mindre spilovertag i første halvdel af 1. halvleg, og cirka midtvejs var der så endelig medgang. Et flot angreb bygget op af Emil Løber og Flemming Bennedsgaard havnede ved kanten af feltet hos Morten Groth.

Han kanonerede bolden på stolpen, hvorefter den røg ud igen og ramte Farsø-målmanden i baghovedet – og så ind i mål. Et meget kuriøst mål og i officielle statistikker er der ingen tvivl om, at målet vil blive kategoriseret som et selvmål. Men i et efterår hvor der er endog meget langt mellem SIF-målene – hidtil 3 i 7 kampe – så skal målet altså krediteres Morten Groth.

Spillende træner Morten Groth får tilskrevet målet, selv det reelt var målmanden, der fik den over stregen.

Hjemmeholdet kunne desværre ikke holde stand til pausen, og lidt ud af det blå fik gæsterne udlignet i det 40. minut. I de første 25 minutter af 2. halvleg havde Farsø/Ullits et solidt overtag, og udeholdet kom frem til mange chancer. I den periode var målmand Rasmus Højbjerg en glimrende sidste skanse, og da man overlevede den periode, ja så var der håb om et lidt heldigt sejrsmål i den anden ende.

Men SIF kom stort set ikke frem til nævneværdige chancer – kort før tid havde Flemming Bennedsgaard et flot langskud – men ellers gik det i retning af en pointdeling. I det 93. minut faldt dog sejrsmålet til Farsø/Ullits, da Morten Agerskov ikke fik fart nok på en tilbagelægning til Rasmus Højbjerg, og dermed kunne en af gæsternes angribere smutte i mellem og score til 1-2.

Det var en meget hård pille at sluge for SIF’erne, der selvsagt var meget skuffede efter opgøret. Der skal dog gives ros til alle på holdet for en fin indsats – ærgerligt var det blot at det ikke kastede point af sig.

I næste runde venter der SIF en af de kampe, der meget gerne skal give point. Her kommer Hurup på besøg – den omvendte kamp endte 1-1. Thyboerne er sammen med SIF placeret på de to placeringer, der betyder serie 2 fodbold i foråret 2015. Kampen spilles lørdag den 20. september kl. 16.00 på Karlsen Arena i Stoholm.