04.06.2014
Stoholm-Farsø set af Anders L. Jaklobsen
Læs kort referat fra Anders L. Jakobsen her.

Stoholm IF – Farsø/Ullits 0-1 (0-1)

Der stod meget vigtige point på spil, da Stoholm IF-Fodbold onsdag aften tog i mod Farsø/Ullits i serie 1. Vinderen ville sikre sig mod nedrykning, mens taberen stadig ville være dybt involveret i kampen om at undgå de kedelige pladser, der giver nedrykning til serie 2. Desværre for de lokale så blev det til et 0-1 nederlag, og det burde måske være undgået.

For værterne havde bestemt deres muligheder, og derudover var SIF’erne i overtal i over en halv time. Men opgørets eneste mål blev sat ind halvvejs i 1. halvleg, og det var altså nok til at give udeholdet den sejr, der gør, at de også er at finde i serie 1 i efteråret. For SIF-Fodbold venter der nu nervepirrende 14 dage, der vil afgøre, om fjandboerne sikrer sig en historisk ny sæson på det næstbedste niveau under DBU-Jylland.

Steffen Olesen (tv) og Søren Offersen (th) havde begge gode muligheder for at score.

Der var bestemt muligheder undervejs, men både Rasmus Møller, Søren Offersen og Steffen Olesen brændte selv de største chancer, og så var det nok, at en tværbold blev sat sikkert i nettet i det 22. minut, da SIF-defensiven blev fanget i ubalance.

Hjemmeholdet skal have ros for at kæmpe fint, men spillet manglede nok det sidste til at få point. Vinder VFF 2. Pinsedag ude over Nykøbing Mors, så er der lagt op til et drama af dimensioner, når SIF-Fodbold tirsdag den 17. juni på udebane møder netop viborgenserne.