04.06.2014
Unødvendigt Stoholm-nederlag
Stoholm tabte onsdag 0-1 hjemme til Farsø, og det er et nederlag, der kan bringe fjandboerne i en nervepirrende nedrykningskamp. Men for at det skal gå så galt, så skal Viborg FF vel nærmest vinde de tre sidste kampe, mens Stoholm taber deres to sidste.

Stoholm-formand Anders Jakobsen har dog nøje beskrevet skrækscenariet, og det er, at VFF slår Nykøbing på mandag. Så skal Stoholm selv til Viborg, og taber de den kamp, så er afstanden kun et enkelt point inden den sidste spillerunde, hvor Stoholm møder stærke Thisted, mens Viborg skal til Bælum/Solbjerg, der ikke har mere at spille for. Så i Jakobsens optik kan det næsten kun gå galt, men lad os nu se - når Lars Løkke kan klare frisag, så kan Stoholm vel også.

Steffen Olesen var tæt på at skaffe Stoholm det ene point med dette hovedstød i 2. halvleg.

De burde i hvert fald have fået mere ud af aftenens kamp mod Farsø. Undertegnede så kun een alvorlig chance til gæsterne, men den scorede de til gengæld på midt i 1. halvleg. Stoholm skabte heller ikke meget før pausen, men træner Søren Offersen, der spillede hele kampen, fik en gylden mulighed for at udligne kort før pausen. Han fik en fin stikning i dybden, men fumlede lidt med bolden, så en forsvarer kom i mellem.

Efter pausen stod der Stoholm på det hele - godt hjulpet på vej af tre gule kort til gæsterne, der således spillede i undertal i 30 minutter. Men de pakkede sig godt og havde en glimrende målmand, der dog selv måtte ud i 10 min. efter et dumt gult kort dømt af en emsig linjevogter.

Stoholm fik dog lagt et voldsomt pres og flere gode muligheder - den største på et godt hovedstød af Steffen Olesen, men her reagerede Farsø-målmanden på selve målstregen. Den havde de fleste på lægterne set inde.

Mod slutningen satsede Stoholm hele butikken med Rasmus Højbjerg fremme i feltet på et hjørnespark, men Farsø holdt stand og kunne juble over en for dem meget vigtig udesejr, der sender dem i sikkerhed.

En tackling af denne Farsø-spiller kostede Flemming Bennedsgaard et gult kort i overtiden.