Stoholm spillede uafgjort i underholdende kamp
Selvom Stoholm var bagud to gange, kunne det godt være endt med en hjemmesejr efter et afsluttende pres.

Stoholm IF – Bælum/Solbjerg IF 2-2 (1-2)
Målscorere for SIF:
Per ”Unge” Jensen til 1-1 i det 20. minut
Christoffer Mikkelsen til 2-2 i det 70. minut

Det var kredsens to oprykkerhold, der krydsede klinger 2. Påskedag på Karlsen Arena i Stoholm. Det blev tæt og underholdende i samtlige 90 minutter, så på den led kan uafgjort sagtens forsvares. Men det lader sig dog ikke skjule, at fjandboerne gerne ville have haft alle tre point efter en match, hvor spillets fordeling nok hed 60-40 i SIF-favør.

Men gæsterne var farlige hver gang, de kom frem på banen, og det gav en gæstescoring allerede efter 10 minutters spil. SIF-defensiven var i ubalance, og derfor smuttede en Bælum/Solbjerg-spiller afsted på kanten af offside, og så stod der 0-1.

Værterne havde deres klart bedste periode i de første 20 minutter af 1. halvleg, så målet til udeholdet var ikke fortjent. Derfor var det også fortjent, at stoholmerne kom på 1-1 efter blot 20 minutters spil, da Per ”Unge” Jensen tæt under mål fik sparket bolden i nettet.

De resterende 25 minutter blev klart de dårligste for hjemmeholdet. Nærkampene blev tabt, løbeduellerne blev heller ikke vundet – derfor så det ud til, at SIF skulle være glade for uafgjort til halvleg. Men sådan skulle det ikke gå – på 1. halvlegs sidste spark bragte oprykkerne fra Himmerland sig på 2-1, og det var selvsagt en spand kold vand i hovedet på de lokale.

I de sidste 45 minutter pressede fjandboerne godt på, men det så længe ud til, at det ikke ville give gevinst. Men i det 70. minut var der jubel på Karlsen Arena. Unge Christoffer Mikkelsen – der var kommet på banen kort tid forinden – fik flot vinklet bolden i nettet uden chance for udeholdets målmand. De resterende godt og vel 20 minutter blev intense og afvekslende med muligheder i begge ender, men der kom ikke yderligere mål.

Dommer Poul A. Overgaard gav et enkelt gult kort, og det tilfaldt SIF’s Rasmus Haahr, og mens han var ude scorede Bælum/Solbjerg til 1-2. SIF skal have ros for at kæmpe godt – spillet var ikke altid prangende, men holdet har bevist efter fire dyster, at man godt kan være med på det fornemme niveau. Omvendt har man også allerede konstateret, at der er maksimal modstand hver gang, og det bliver med garanti også tilfældet på fredag den 25. april, når det gælder en udekamp mod Farsø/Ullits.