19.10.2014:
Stoholm stred forgæves
Heller ikke i 12. forsøg i efteråret lykkedes for nedrykningsdømte Stoholm at vinde.

Aars – Stoholm 4-0 (4-0)

Det blev heller ikke i efterårets 12. forsøg, det lykkedes for Morten Groths tropper at hjemføre den første sejr. Som tidligere skrevet, så er nedrykningen til serie 2 indiskutabel, og holdet har haft et svært efterår. Rent mandskabsmæssigt var det en endog meget smal trup, der besøgte Aars, der så sent som i 2012 havde storklubstatus på de kanter med en placering helt oppe i Danmarksserien. Igen var der desværre for mange afbud, men igen var det glædelige, at dem der var med – ja, de bidrog det bedste, de kunne.

Efterretningerne fra Himmerland går på, at stoholmerne kom i stiv spillemæssigt modvind i de første 45 minutter, og disse blev også tabt med klare 4-0. Derfor kunne det ligne en afklapsning af de større, men SIF-truppen fik sig hanket op i 2. halvleg, som endte uden mål. Her var der ros fra spillende træner Morten Groth, der glædede sig over, at spillerne forsøgte at spille med himmerlændingene, og dermed undgik SIF, at hjemmeholdet kom lige så mange gange til SIF-målet, som det havde været tilfældet i 1. halvleg.

Dermed kan SIF rent faktisk notere sig, at tre halvlege ud af fire mod Aars er endt uafgjort, da den første dyst i Stoholm sluttede 1-1, som også var stillingen ved pausen dengang.

Nu har holdet to kampe tilbage, inden det hedder vinterferie og så altså serie 2 til foråret 2015. I den kommende weekend venter der grum modstand fra Viborg Søndermarken, der står med det ene ben i Jyllandsserien – den kamp spilles på Karlsen Arena i Stoholm på lørdag d. 25. oktober kl. 16.00. Den sidste match i år afvikles så den efterfølgende lørdag den 1. november ude mod Farsø, der er placeret lunt midt i tabellen.