Men to hurtige scoringer af Aars i slutningen af kampen ændrede 2-1 til 2-3.

Stoholm IF – Aars IK 2-3 (1-1)
Målscorere for SIF:
1-0 v. Steffen Olesen (4. min.)
2-1 v. Jens Høy (55. min)

Der findes nederlag, der er til at klare, og så findes der de nederlag, der gør lidt ekstra ondt – sådan et fik SIF-Fodbold onsdag aften, da topholdet fra Aars gæstede Karlsen Arena i Stoholm. Gæsterne – der så sent som i 2012 spillede i Danmarksserien – vandt med knebne 3-2, og det var hårdt for de flot kæmpende fjandboer, der førte med 2-1 helt frem til det 80. minut.

SIF er slidt i øjeblikket og et tætpakket kampprogram gør det svært at få skadede spillere klar. Til dysten onsdag var både Per ”Unge” Jensen, Simon og Jonas Svendsen væk – ligesom Heine Kristensen fremdeles er ude resten af foråret. Men de resterende spillere skal have stor ros for en flot og helstøbt indsats, så det gjorde altså ondt at se pointene smutte i slutfasen.

Steffen Olesen gav Stoholm en fin start efter 4 minutter.

Neutralt set så var det vel fair, at det blev Aars, der løb med sejren, men det ville også have været helt rimeligt, hvis SIF havde fået uafgjort. Steffen Olesen gav værterne en fremragende start med en scoring allerede i det 4. minut. Olesen var vaks tæt under mål efter et hjørnespark, som Morten Bigum flot havde headet på tværs i feltet. De ambitiøse gæster fik dog udlignet efter en god halv times spil på hovedstød, og de 1-1 var også facit ved halvtid.

Udeholdet startede op med at sætte SIF under pres i starten af 2. halvleg, men pludselig slog hjemmeholdet til. Steffen Olesen og Flemming Bennedsgaard fik presset Aars-forsvaret så tilpas meget, at bolden havnede hos Morten Groth, der flot fandt Jens Høy, og Høy kunne lige så flot sende bolden i nettet til stor jubel.

Men som sagt gik det galt i slutfasen, hvor et mere og mere træt SIF-hold ellers gav alt, hvad de havde, men med mål i det 80. og 85. minut blev 2-1 i et snuptag vendt til 2-3, og så hjalp næsten fem minutters overtid ikke engang SIF. Rasmus Møller havde ellers et nærgående forsøg, men bolden kom ikke i mål.

Rasmus Møller får sendt et indlæg i slutningen af 1. halvleg. Han havde i slutminutterne en god mulighed for at udligne.

SIF-spillerne skal have solid ros for en gedigen indsats, og storfavoritterne fra Aars fik i hvert fald lov til at arbejde for sejren, hvilket deres efterfølgende jubel også viste. Nu bliver det spændende at se, om spillerne kan blive restitueret i en sådan grad, at der kan komme point på kontoen, hvilket er tvingende nødvendigt, hvis SIF skal blive i serie 1.

På søndag den 1. juni er der udflugt til flot spillende Bælum/Solbjerg, mens der venter en gyser næste onsdag den 4. juni hjemme mod Farsø/Ullits. Herefter er der næsten to ugers kamppause inden de to sidste kampe – tirsdag den 17. juni venter der nok en ”forbudt for børn-kamp” ude mod VFF, mens der torsdag den 19. juni er afslutning hjemme mod topholdet Thisted FC.

- ALJ

Henrik Thøgersen i luftduel.

En Aars-spiller bider i græsset efter en duel med Henrik Thøgersen kort før pausen. Dommer Daniel Kirk var ikke populær kort forinden, da han ignorerede sin linjedommer, der markerede for off-side mod en Aars-spiller. Stoholms nr. 11 er Flemming Bennedsgaard.