Nyheder

01.06.2014
Skals øger forspringet i toppen
En sikker 3-0 føring i Viborg var dog lige ved at smuldre i overtiden.

Da Viborg FF i serie 1 søndag eftermiddag tog imod Skals FF på et solbeskinnet stadion på Kirkebækvej, kunne Skals FF, - som i dagens anledning stillede op helt i hvidt, gå til kampen med vished om, at de ville komme foran med 5 points på førstepladsen i puljen.

Lørdagens kamp mellem nr. 2 Aars IK og nr. 3 Thisted FC var nemlig endt med et 1-3 nederlag til Aars, der således med nød og næppe bevarer andenpladsen med 24 points foran netop Thisted med 23 points.

1. halvleg i Viborg bar præg af, at begge hold ikke ville tabe, og det blev lidt af en ørkenvandring, - apropos det meget varme vejr! Ingen af holdende tilspillede sig de store chancer, men Skals havde dog en minimal overvægt i spillet, selv om Asbjørn Sennels var hér, dér og alle vegne for de grønne.

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede, men Skals fik mere og mere overtag på midten af banen. Endeligt efter en times spil kom forløsningen for Skals, da Magnus Andersen efter et par gode træk af Mikkel Hermann pludseligt blev spillet fri og sikkert scorede til 0-1. Allerede 6 minutter senere øgede Steffen ”ØK” Jensen til 0-2 på et frispark langt ude fra, som sejlede ind over en måske ikke helt sagesløs VFF-målmand.

Efter 81 minutter så dommeren, at Kappen havde en lille hånd på bolden, - så Kappen kunne slappe af de næste 10 minutter på sidelinjen, mens holdkammeraterne svedte på banen, - stadig med godt og forholdsvist sikkert spil af Skals. To minutter før ordinær spilletids ophør scorede Nicolaj Skaarup til 0-3, hvilket bevirkede, at Skals-holdet nu troede at sejren var sikkert i hus.

Det burde den jo nok også have været, hvis ikke VFF og især Asbjørn Sennels var af en anden opfattelse. Det lykkedes VFF at få gjort kampen spændende, da de scorede to gange hhv. 2 og 3 minutter inde i overtiden, inden dommeren efter 4 minutters overtid fløjtede kampen af. 3 points gik dermed helt fortjent til Skals FF, i en kamp som VFF dog i de sidste minutter formåede at gøre mere end spændende…

Morale 1: ”En kamp varer til dommeren har fløjtet af”

Morale 2: ”Et tophold vinder altid til sidst”