17.08.2014:
Skals chock-sejrer i Skive
Nyoprykkerne tog den anden sejr af to mulige mod divisionsreserverne fra Skive IK.

Vi har modtaget denne rapport fra Skals:

"Søndag eftermiddag overraskede Skals FF flere (måske samtlige) JS-hold i pulje 2, da holdet vandt 3-0 på udebane mod Skive IK. Sejren blev grundlagt inden for de første tredive minutter af Søren Juul Pedersen, Nichlas Jacobsen og Mikkel Hermann.

Nicklas Jakobsen (th) scorede til 2-0 for Skals. Arkivfoto Fjends Cup

Det var ellers med bekymrende miner Skals FF drog til Skive IK søndag eftermiddag. Hverken anfører Henrik Haubro (skadet), vice-anfører Baghi (udlandsrejse) eller Kasper Madsen (ferie) var med til dagens kamp, hvorfor 17-årige Rasmus Bjerregaard Pedersen fik chancen fra start i midterforsvaret.

Den unge spiller gik uimponeret til værks, og leverede en fornem præstation i sin første reelle JS-kamp, hvilket blev kronet med kåringen som ”man of the match” af sine medspillere. Ganske vist forekom der enkelte skønhedsfejl, men den unge spiller (og klubben) kan være stolt af indsatsen.

Skals FF fik den perfekte start, da Søren Juul Pedersen headede bolden ind til 1-0. Tyve minutter senere opsnappede Nichlas Jacobsen en dårlig aflevering fra en modstander, og alene med målmanden lobbede han køligt bolden over målmanden til 2-0.

Få minutter efter blev det til 3-0 ved Mikkel Hermann, som opsnappede en ripost fra Skive’s målmand. Hjemmeholdet var rystet i hele første halvleg, og tilspillede sig kun ganske få afslutninger fra distancen. Ganske vist var de spildominerende, men hverken indlæg eller afslutningerne fra distancen havde kvalitet til at overliste Nicklas Møller Kristensen i målet.

2. halvleg blev en rodet affære, hvor hverken Skals FF eller Skive IK fik sat sit præg på kampen. Skives massive pres udeblev grundet dumme advarsler, mens gæsterne ikke forekom at være synderligt interesseret i at styre kampen på Skives banehalvdel.

Endvidere forekom der flere tekniske fejl i opspillet, som generelt ødelagde hele 2. halvleg. Sejren var dog aldrig i fare, og efter 92 minutter kunne kampens glimrende dommer fløjte af.

Seks point efter to kampe!!! En fantastisk start for det nyoprykkede JS-hold, som på den ene side kan og skal glæde sig over den fine start, men samtidig skal bevare begge ben på jorden. Kredsen ser ud til at blive meget tæt, så Skals FF behøver samtlige points i bestræbelserne på overlevelse i JS.

På onsdag kommer oprykningsfavoritterne fra Herning Fremad på besøg. Kampen spille kl 19.30 på Skals Stadion, lige efter serie 4-kampen Skals FF - Hersom/Bjerregrav, - som starter kl. 17.45. Disse kampe skyder byfestugen i gang!