29.05.2014
Vanvittig serie 1 kamp i Skals
Hele 9 mål fik tilskuerne at gå hjem på - heraf de 5 til hjemmeholdet.

"Ni mål, masser af intensitet og dramatik var flere af ingredienserne i dagens kamp mod Farsø/Ullits Ik. Skals FF vandt er hæsblæsende affære med 5-4 på mål af Magnus Andersen, Nichlas Jacobsen, Nikolai Skaarup, Mikkel Hermann og (muligvis) Mads Algayer.

Skals FF fik en perfekt start på kampen med Magnus Andersens hovedstødsmål efter ti minutter, men herefter blev initiativet overladt til udeholdet. Farsø’s stærke og bevægelige offensiv voldte hjemmeholdets defensiv store problemer, og da Skals FF faldt i indstilling og niveau lå det i kortene at Farsø ville udligne. Fem minutter før pausefløjt indledte så seks vanvittige minutter med fire scoringer. Først udlignede udeholdet på et direkte frispark og minuttet efter blev det til 1-2 til gæsterne på en omstilling. Skals FF svarede hurtigt igen ved Nichlas Jacobsens udligning fra kanten af feltet, men minsandten om gæsterne ikke fik scoret til 2-3 på et hovedstødsmål ind pausefløjt.

I 2. halvleg havde Skals FF bolden mest, men det var gæsterne der var farligst. Hjemmeholdets defensiv havde endnu ikke fundet nøglen til at knække udeholdets offensiv, og var flere gange tæt på at udbygge føringen. Men ti minutter inde i 2. halvleg kom Steffen Jensen til baglinjen, og spillede den på tværs til Skaarup der køligt omsatte den store mulighed. Fem minutter senere blev det til 3-4 ved et målmandsdrop af Nicklas Møller Kristensen, som fejlede en afslutning fra distancen.

Herefter satsede Skals FF i jagten på det udlignende mål, men det var gæsterne der var farligst. Først blev Baghi FULDSTÆNDIG tørret på baglinjen, og den efterfølgende afslutning blev reddet af Kasper Bertelsens hoved. Angrebet efter løb hjemmeholdet op og udlignede, da Mikkel Hermann prikkede bolden ind efter godt forarbejde af Magnus Andersen og Nikolai Skaarup. Dybt inde i dommerens overtid blev det til 5-4, da Mikkel Hermann smed en bold i boksen, Farsø’s keeper droppede fælt, hvorefter Mads Algayer – mellem venner og fjender – prikkede bolden ind til 5-4.  Sekunder efter blev kampen fløjtet af !!

Spillemæssigt var det skidt, og defensivt havde Skals FF store problemer med udeholdets offensiv. Men når det er skrevet, viste Skals-spillerne høj moral ved at bringe balance i regnskabet trods de mange gange holdet var bagud. Og i overtiden var det topholdets held der sikrede de tre point! Rigtig mange spillere kæmpede for det, men Magnus Andersen løb med seks stemmer og dermed man of the match.

Viborg Stifts Folkeblad var i dagens anledning ude at ”se” kampen. Der kommer en længere artikel om Skals FF’s flotte sejr i morgen, lørdag eller mandag. Så husk at købe avisen/aviserne.

Næste kamp er søndag d. 1/6 kl 17:00 ude mod Viborg FF.