26.05.2014
Skals holder kursen mod Jyllandsserien
De grønne kom sig hurtigt over det skuffende 2-2 resultat mod Stoholm, og vandt en svær udekamp mod Bælum/Solbjerg.

På forhånd herskede der stor respekt for dagens modstander, som endnu ikke havde tabt på hjemmebane, og samtidig havde spillet uafgjort mod Thisted FC og vundet mod Aars Ik. Men Skals FF viste stor styrke, og grundlagde en flot 2-0 sejr på disciplin og en stærk defensiv. Målscorer for Skals FF blev Steffen Jensen og Henrik Haubro.

Kampens indledning bar præg af nervøsitet fra begge mandskaber. Skals FF havde bolden mest, men havde svært ved at åbne hjemmeholdets defensiv. Gæsterne var mere direkte i deres opspil med lange bolde til deres fysisk stærke angriber, hvorefter deres hurtige midtbane-spillere kom i flere dybdeløb.

Baghi og Henrik Haubro leverede en fremragende præstation – i både hovedspil, disciplin og taktisk forståelse, og kun en gang i første halvleg blev hjemmeholdet farlige, men Nicklas hev en fin parade frem. Efter  en halv times spil kom Skals FF foran på et langskud af Steffen Jensen, som (tilsyneladende) snød målmanden. Udefra lignede det et drop, men det kan måske forsvares med en våd græsbane og en elendig kampbold i mærket Adidas-Jabulani.

Steffen Jensen (i midten) på boldjagt i præmierekampen mod Stoholm. Målscorer og assist i Bælum.

2. halvleg var også en chancefattig affære, men efterhånden som kampen skred frem, begyndte hjemmeholdet at satse mere på det udlignende mål. Midtvejs i 2. halvleg kom Henrik Haubro dog på måltavlen, da han headede Steffen Jensens knivskarpe indlæg ind til 2-0.

Hjemmeholdet forsøgte at presse på, men det blev kun til halve chancer. Omvendt betød hjemmeholdets intensiverende pres, at Skals FF’s offensiv fik mere plads at boltre sig på, og Nichlas Jacobsens og Steffen Jensens dobbeltchance burde havde indløst et mål. Efter 94 minutter fløjtede kampens dommer af, og glæden over en vigtig sejr var at spore i Skals-lejren.

Man of the match blev Henrik Haubro. Næste kamp er torsdag den 29/5 kl. 13.00, hvor Farsø/Ullits IK kommer på besøg på Skals Stadion.