02.05.2014
Jubel i Skals
Skals forsvarede i aftes førstepladsen i serie 1 mod de nærmeste forfølgere fra Aars.

Topopgøret mellem rækkens nummer et og to endte med en 2-0 sejr til Skals FF på mål af Nichlas Jakobsen og Steffen Jensen. Med sejren øgede Skals FF forspringet ned med fire point til Aars Ik.

Indledningsvis var det to nervøse mandskaber, der skulle se hinanden an, men stille og rolig fik Aars IK lagt et pres på gæsterne. Udeholdet virkede rystet, simple afleveringer blev hurtigt smidt væk og markeringerne var ikke tætte nok.

Hjemmeholdet var særdeles stærke på dødbolde, og ved enkelte lejligheder var de tæt på at bringe sig foran, men Skals FF formåede i sidste sekund at cleare bolden væk. Offensivt var det ikke, meget Skals kom frem til, hvorfor begge mandskaber gik til pause uden mål.

I 2.halvleg vist Skals FF de gamle dyder frem, og med masser af aggressivitet og bevægelse kom holdet nærmere Aars’ mål. Især indskiftede Magnus Andersen leverede et positivt indhop med flere gennembrud på venstrekanten – tættest var han med en afslutning fra distancen, som målmanden dog fik grebet.

Steffen Jensen (grøn) scorede til 2-0. Arkivfoto Fjends Cup.

Efter en lille times spil lagde "Kappen" en genial bold ind i hovedet på Nichlas Jakobsen, der smukt headede bolden ind til 1-0. Aars IK ændrede formation i håbet om at fremtvinge en udligning, men det var udeholdet der var tættere på 2-0 end en reducering.

Og ni minutter før tid blev det til 2-0, da et flot kombinationsspil på venstrekanten endte med, at bolden ”havnede” i fødderne på Steffen Jensen, der let kunne udbygge føringen. Lidt senere burde Nichlas Jakobsen havde lukket kampen, men tre meter fra målstregen formåede han at sparke bolden over.

Meget vigtig sejr til serie 1, som dermed øgede forspringet til fire point. Selvom holdet har lagt sig i en fordelagtig position, så skal holdet fokusere på næste hjemmekamp mod Nykøbing Mors. Kampen spilles lørdag d. 10 maj kl. 16:00.