18.10.2014:
Sparkær er i serie 3, hvis...
...2. pladsen giver oprykning, og det er der meget, der tyder på.

Lørdag eftermiddag hentede topholdet den ventede sejr i Vridsted med 5-2, og da Sydvestmors overraskende tabte med hele 6-0 til Team Spøttrup, er Sparkær nu helt sikker på 2. pladsen i puljen. Her rykker de 12 med det bedste pointgennemsnit op, og i den stilling ligger denne puljes 2. plads helt i top.

Nå, champagnen skal ikke åbnes, før oprykningen er 100 pct. sikker, og det kan den blive på lørdag, når Team Spøttrup kommer på besøg. Tilbage til dagens kamp.

Her viste Sparkær, at der var forskel på top og bund, og sejren på 5-2 kunne og burde have været større. Men når det er sagt, så blev der aldrig spænding i kampen, som gæsterne førte med 5-0, inden Vridsted fik pyntet på resultatet.

Spænding kunne der måske være blevet, hvis Mathias Brogård ved stillingen 0-2 i starten af 2. halvleg havde scoret på en mega chance efter indlæg fra Lars Bo Christoffersen. Men han skød fra tæt hold forbi et tomt Sparkær-mål. Det var således også Vridsteds første mulighed, for i hele 1. halvleg havde de kun et enkelt forkølet skud ved siden af Johnny Holms mål.

Sparkær styrede fuldstændig begivenhederne før pausen, og burde have ført med mere end 2-0. Det blev 1-0 ved Daniel Brøns allerede efter 9 min., da han brød igennem i højre side og loppede bolden over Jens Søndergaard. Midt i halvlegen øgede Anders Schmidt Kristiansen til 2-0, da han sendte et frispark fra kanten af feltet i mål nede ved den ene stolpe. Her var Jens Søndergaard ikke Sparkær uvenlig stemt.

Sparkær burde have scoret flere mål inden pausen, men skarpheden manglede hos blandt andet Anders Jørgensen, Kristian Roesgaard m.fl.

Efter pausen kom Vridsted bedre med, og den før nævnte chance efter få minutter kunne måske have skabt lidt spænding. Det skete ikke, og i stedet lukkede Sparkær helt kampen med 3 mål inden for det næste kvarter.

Først blev det 3-0 ved indskiftede Nicklas Jakobsen på oplæg af Daniel Brøns. Derefter 4-0 ved Oliver Andersen på oplæg af Nicklas Jakobsen, og endelig 5-0, da Anders Schmidt Kristiansen sendte et godt skud fra kanten af feltet over Jens Søndergaard og i mål.

Pres på Vridsted-målet i 2. halvleg. F.v. Oliver Andersen, Kristian Roesgaard, Nicklas Jakobsen, Jesper Rasmussen (bagved) og Anders Schmidt Kristiansen. Forrest Vridsted-træner Poul Vistisen.

Så slappede gæsterne åbenbart af, og Vridsted fik pyntet på resultatet med to mål. Først ved Mathias Tonnisen efter 68 min. og han dupplerede målscoren to min. før tid.

Dommer Nedzad Beckovic dømte en fejlfri kamp og havde ikke brug for kort. Sparkær-spillerne valgte Anders Schmidt Kristiansen som dagens bedste med hvad deraf følger.

Vridsted-træner Poul Vistisen:

- Fuld fortjent sejr til Sparkær, som viste forskellen på top og bund. Men jeg synes det bliver en OK kamp fra vores side. Det var vores plan at trække Sparkær ned i tempo, og det synes jeg lykkedes langt hen ad vejen i 2. halvleg.

Sparkær-træner Claus Højgaard:

- Jeg er glad for sejren, som er fuldt fortjent, og den burde have været langt større, hvis vi ikke havde sløset store tilbud væk. Men pyt med det, det vigtigste er de 3 point, som aldrig var i fare. Jeg er især tilfreds med 1. halvleg, hvor Vridsted dårligt nok var over midten, og hvor vi har tålmodighed og spiller bolden rundt. Nu ser jeg frem til de to sidste kampe, som vi går benhårdt efter at vinde.

Se og hør interview med Claus Højgaard her og med Anders Schmidt Kristiansen her.