13.06.2014
Sparkær bed fra sig mod topholdet
Men det rakte ikke til point, da Tjele Vest Sport fredag aften besøgte Sparkær Stadion. Gæsterne kunne rejse hjem med en 2-0 sejr, og ligger nu fremdeles godt til en returbillet til serie 3.

Det var ellers en lige forestilling, selv om man endnu engang må erkende, at modstanderne var et bedre spillende fodboldhold. Men Sparkærs fight og fine holdmoral fornægtede sig ikke, og det var ikke mange chancer topholdet skabte før pausen.

Midt i halvlegen måtte målmand Johnny Holm lade sig udskifte med noget der lignede en forstrækning i låret, og han blev erstattet i målet af Kristian Roesgaard, der stod en glimrende kamp og var uden skyld i de to mål.

Anders Schmidt Kristiansen i luften får headet mod mål kort før pausen. I midten dukker Nicklas Jakobsen sig og yderst t.h. Steen Madsen.

Efter målmandsskiftet fik Tjele deres bedste periode i kampen og pressede Sparkær tilbage på banen. Og efter godt en halv time kom føringsmålet på en hurtig kontra efter et Sparkær-boldtab på egen banehalvdel. Gæsterne fortsatte presset, og først mod halvlegens slutning kom Sparkær frem til de to første og eneste chancer før pausen.

Den første var til gengæld stor, og kun en super reaktion af Tjeles målmand hindrede i to omgange Anders Schmidt i at score på hovedstød. Kort efter havde Daniel Brøns også et hovedstød, der gik lige forbi mål.

I 2. halvleg var der tilbud i begge ender. Tjele Vest Sport synes at have styr på kampen, men Sparkær var hele tiden godt med og skabte et par gode muligheder. Det var dog gæsterne, der øgede til 2-0 efter et kvarter - igen efter et boldtab i egen zone.

Daniel Brøns med bolden forsøger at bryde igennem i 2. halvleg. T.v. Oliver Andersen og Anders Jørgensen.

Tjele Vest Sport var bedst - Sparkær spillede med og gjorde en god indsats, men kan ikke indvende noget mod resultatet. Nu mangler kun en enkelt kamp i foråret ude mod Viborg B67 - en kamp der bør give en god afslutning med 3 point.

Træner Claus Højgaard sagde - som så mange gange tidligere - at han var helt tilfreds med indsatsen, men savner stadig noget mere koldblodighed og effektivitet på de chancer, som Sparkær trods alt skabte.

Han spillede igen en solid bagerste mand i forsvaret, og gav ikke meget væk. Kristian Roesgaard i målet og Anders Schmidt Kristiansen var stemmeslugerne efter kampen.