20.08.2014:
Sparkær tomhændet hjem fra Mors
Aftenens kamp mod Sydvestmors blev tabt med 1-3. Og som kampen forløb, kan Sparkær-spillerne ikke klage over det resultat.

For iflg. træner Claus Højgaard så spillede Sparkær en skidt kamp, og spillerne tog mange forkerte beslutninger og gav mange chancer væk.

- Vi mødte et godt hold, som også gik til stålet, og det var vi åbenbart ikke i gear til at modstå i aften, og så vinder vi ikke, lød det fra en skuffet Sparkær-træner.

Han måtte tilmed se, at først blev målmand Johnny Holm skadet og måtte udgå. Han blev erstattet af Kristian Roesgaard i målet, men han blev også skadet, så Anders Holm måtte passe målet i 2. halvleg. Og det gjorde han godt iflg. Højgaard.

Værterne førte 2-0 ved pausen, men Oliver Andersen fik reduceret et kvarter ind i 2. halvleg. Herefter prøvede Sparkær at presse på, men det blev aldrig rigtigt til noget alvorligt - dertil var hjemmeholdet for stærke rent fysisk.

Den endelige afgørelse faldt med to minutter igen, men inden da havde Sparkær indkasseret to gule kort til Christoffer Holm og Steen Madsen, mens hjemmeholdet endte med to gule til samme spiller - altså rødt.

Sparkær får chancen igen allerede lørdag - igen mod et Mors-hold, nemlig FLUIF, der i aften blev overløbet hjemme af Mønsted med 7-0.