Nyheder

12.08.2014:
Sikker åbningssejr til Sparkær
Stoholm kunne ikke stille noget op mod et koncentreret Sparkær-hold, der uden problemer vandt med 4-0 på Karlsen Arene. Det blev dog aldrig nogen stor kamp, og den første halve time var præget af noget febrilsk spil fra Sparkærs side.

Stoholm havde absolut intet at byde ind med, ud over lange høje bolde fra Claus Olesen, der styrede forsvaret godt sammen med Frio Christensen, indtil Sparkær fik hul på bylden.

Trængsel foran Stoholms mål i 1. halvleg.

Det skete efter 38 minutter, da Daniel Brøns forlængede et indlæg til Oliver Andersen, som helt fri nærmest med ryggen mod målet vippede bolden over Stoholms målmand Casper Drengsborg til 1-0, som var stillingen ved pausen.

Men så gik det ellers stærkt i starten af 2. halvleg. Allerede i det første minut var Oliver Andersen på pletten, da han med hovedet kom først til et indlæg fra højre.

4 minutter senere steg Daniel Brøns op til et hjørnespark, og pandede bolde ind til 3-0, og blot 4 min efter var Stoholm-forsvaret udspillet. Oliver Andersen spillede Daniel Brøns helt blank tæt på mål, og så stod det 4-0.

Sparkærs dobbelte målscorer Daniel Brøns i nærkamp med Stoholms Kian Lykke. Bagved jubilerende dommer Klaudi Sigaard.

Så så det ud til, at Sparkær var tilfreds, for tempoet gik ud af holdet, men det blev dog til flere kontraangreb, der med lidt mere koncentration let kunne have givet en større sejr. Stoholm - de havde ikke en reel målchance i hele kampen.

En sikker og indiskutable sejr, men der er sandelig plads til forbedringer i spillet. Indstillingen er som altid i orden, og i 2. halvleg viste holdet også, at det kan spille bolden sikkert rundt og styre kampen. Forsvaret med Anders Hilmar, Roesgaard og Jesper Rasmussen var påpasselige, midtbanen arbejde godt og fremme var Oliver Andersen hele tiden farlig. Han løb da også med fidusstemmerne efter kampen.

Træner Claus Højgaard var meget tilfreds efter kampen: - Bortset fra den første halve time, hvor vi godt nok arbejdede fint, men ikke får styr på spillet, så er jeg meget tilfreds. Vi scorer 4 flotte mål, og det er tilfredsstillende, selv om vi nok burde have scoret flere. Det er jo den bedste sæsonstart, vi har fået længe, og det er vigtigt.

Næste kamp er lørdag kl. 13.30 i Sparkær mod Højslev St.