29.05.2014
Vital sejr for Sparkær
I en meget tæt og chancefattig kamp vandt Sparkær i aften med 1-0 over Sdr. Rind/Vinkel og tog et vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen.

Lad det være sagt med det samme - gæsterne fra Sdr. Rind/Vinkel var klart det bedst spillende hold, men det var begrænset, hvad de fik omsat i regulære chancer. Kun en enkelt gang i 1. halvleg brændte det alvorligt på for hjemmeholdet efter et hjørnespark. Her blev 3-4 afslutninger fra nært hold blokeret i det lille felt og på målstregen, så her var Sparkær heldige med ikke at komme bagud.

I den modsatte ende skabte Sparkær ikke noget overhovedet før pausen, men de fandt de gamle dyder med indædt fight frem af posen, og det levede de højt på hele kampen. Poleret spil var der ikke meget af - til gengæld styrede Claus Højgaard forsvaret godt bagfra, og de to backs Christoffer Holm og Thomas Bakholdt sad tæt på modstanderne før pausen.

Knap 10 min. efter pausen satte Sparkær-anfører Daniel Brøns så det afgørende mål ind. Han erobrede selv bolden på SVIF's banehalvdel, og så gik han direkte mod mål og scorede sikkert. Herover sætter han den sidste SVIF-forsvarer af, og kort efter ligger bolden i målet.

Målet tog lidt af gejsten fra gæsterne, men de var stadig spilstyrende. Men Sparkær fik flere muligheder for at lukke kampen på gode contrastød, blandt andet burde Daniel Brøns have øget til 2-0, da han igen selv skabte en stor chance.

Der var også gode tilbud til Anders Jørgensen og Anders Schmidt, men SVIF's målmand præsterede et par super redninger på velplacerede skud.

Mod slutningen lagde gæsterne igen et pres på Sparkær-forsvaret, og de fleste havde set udligningen i de døende minutter, men her hev Johnny Holm i målet en fantomredning frem, da han viftede et skud helt oppe i målhjørnet til hjørnespark. Tak for det!

Træner Claus Højgaard spillede en fejlfri (stort set) kamp som bagerste mand.

Træner Claus Højgaard var en glad mand efter kampen. - Jeg anerkender, at SVIF er et rigtig godt hold, men jeg er stolt af vores spillere og den måde, de fighter hele kampen. Vi holder 0-et, og det var 3 uhyre vigtige point, som giver et godt rygstød til næste kamp mod Skals.

Den spilles på Sparkær Stadion 2. pinsedag kl. 13.30.