06.04.2014
Sparkær havde håbet på mere
Men måtte stille sig tilfreds med uafgjort, som blev sikret i overtiden ude mod Nørremarken. De rød/hvide fik en meget skidt start og var bagud 0-2 efter det første kvarter - en stilling, som træner Claus Højgaard tog på sin kappe:

- Ja, jeg startede med en 4-4-2 formation, som vi har øvet i træningskampene, men det gik slet ikke, så vi vendte straks tilbage til den kendte 3-5-2 opstilling, fortæller Højgaard.

Og derfra satte Sparkær sig totalt på resten af første halvleg, hvor Nicklas Jakobsen, der er returneret fra Stoholm scorede to gange til pausestilling 2-2.

Oliver Andersen (tv) udlignede i overtiden. Arkivfoto

Der manglede heller ikke scoringsmuligheder efter pausen, men den sidste afgørende kølighed var ikke til stede. I stedet kom hjemmeholdet igen foran med et kvarter tilbage, og det lignede en afgørelse, indtil Oliver Andersen i overtiden elegant loppede bolden over målmanden til udligning 3-3.

- Bortset fra det første kvarter er jeg meget tilfreds med spillet og indsatsen. Det var et godt hold, vi mødte, men nu er vi i gang, og jeg ser stadig gode muligheder i holdet, vurderer Højgaard.

Nicklas Jakobsen løber med stemmerne, men træneren vil gerne fremhæve hele holdet, der efter det første kvarter kom i gear. Og selv om målmand Kresten rinde droppede grumt ved 2-0 målet, så stod han en glimrende kamp.

Næste kampe er lørdag hjemme 13.30 mod Foulum.