Nyheder

24.05.2014
Ustabile Sparkær tabte i Ørum
Som i den første kamp mod Foulum i Sparkær var de rød/hvide slet ikke klar fra start. Igen gik det galt allerede efter 4 min. og efter et kvarter var stillingen 2-0 til hjemmeholdet.

Oliver Andersen fik dog hurtigt reduceret, men to mål til hjemmeholdet i det 34. og 37. minut ændrede stillingen til 4-1. Og så var det op ad bakke, selv om Oliver Andersen igen fik reduceret kort før pausen.

Med 10. minutter igen blev det 5-2, inden Thomas Bakholdt reducerede til slutresultatet 5-3.

Efter et par god kampe mod hold, som Sparkær skal slå, gik det således igen galt mod et af de bedre hold. Efter bulletinerne fra Ørum, så skal Sparkær-spillerne endnu engang kikke indad, for det kan siges meget kort: Der scores for lidt på de mange chancer, og modstanderne kommer for let til deres mål.

Hør selv her kommentarerne fra dagens dobbelte målscorer Oliver Andersen og træner Claus Højgaard: