Nyheder

23.08.2014:
Sparkær overgik Mønsted i sejrscifre
FLUIF fra Mors har haft to dårlige oplevelse med de to Østfjends-klubber i løbet af blot 3 dage.

I onsdag tog Mønsted fra Mors med en 7-0 sejr, og i dag måtte morsingboerne tage hjem fra Sparkær med en lussing på 8-0, som let kunne have være større.

Det så ellers ikke ud til en storsejr i første halvleg og de første 20 min. af anden. Sparkær førte 2-0 ved pausen på mål af Daniel Brøns, begge efter hjørnespark, og det sidste kort før pausen. Sparkær dominerede, og gæsterne havde absolut intet at byde på fremad, men de stod god i forsvaret.

Det samme var billedet i starten af 2. halvleg, men så eksploderede Sparkær i et målorgie, der ikke er set længe. Gæsterne vovede sig lidt længere frem, og det kom til at koste på Sparkærs effektivitet på kontra og vedvarende pres.

Kristian Roesgaard (bagved FLUIF-spiller) header bolden i mål til 3-0. Bagved Daniel Brøns, nr. 8 Martin Holm og nr. 12 Jesper Rasmussen.

Det var dog på endnu en dødbold efter hjørnespark, at Sparkær kom på 3-0, igen på et hovedstød, men denne gang ved Kristian Roesgaard, der steg op foran Daniel Brøns.

Og så gik det stærkt, så stærkt, at det kneb for deres udsendte at holde helt styr på minutterne, men de sidste 5 mål kom i en lind strøm med passende mellemrum.

4-0 igen ved Kristian Roesgaard, 5-0 ved Daniel Brøns, 6-0 ved Steen Madsen, 7-0 ved Oliver Andersen og 8-0 ved Bjarne Have. FLUIF havde ingen chancer - det eneste, der lignede, var et skud langt ude fra, som Frederik Hylleberg vippede over til hjørnespark.

Anfører Daniel Brøns med bolden blev 3-dobbelt målscorer. T.h. Claus Højgaard, ser selv startede inde på midtbanen. I centrum dommer Ruth Damgaard, der styrede begivenhederne uden brug af kort.

Den sidste halve time spillede Sparkær godt og kombinerede fint igennem gæsternes forsvar, som måtte love for en glimrende målmand, der gjorde sit til at begrænse nederlaget. Oliver Andersen var en evig uro, og havde et par store muligheder, inden han endelig fik scoret, men han kan dog glæde sig over hele 4 fine assists til holdkammeraterne.

Træner Højgaard var selvsagt godt tilfreds denne gang: - Ja, vi sidder jo på det hele, og jeg havde da også "rystet posen" lidt efter kampen mod Sydvestmors ved at rokere lidt i både forsvar og midtbane. Vi fik jo fuldstændig lukket af, men jeg måtte også lige op med en "balle" inden kampen, og det hjalp åbenbart, vurderede træneren efter kampen.

En anden årsag til den flotte sejr kunne være den optakt, som facebook-redaktør Jacob Mackenhauer havde publiceret inden kampen - se den her.