27.08.2014:
Tennisklø til Ravnsbjerg/Løgstrup
Efter en acceptabel 1. halvleg, endte hjemmekampen mod VFF med tenniscifrene 0-6.

Hjemmekampen mod Viborg FF blev desværre en lang nedtur. Vi stod overfor et godt og meget ungt VFF hold, som med stor bevægelighed gjorde tingene svære for os kampen igennem.

Kampen startede med et tungt pres fra udeholdets side, men uden at det blev rigtigt farligt. Omvendt havde vi vores muligheder i omstillingerne, hvor vi var tæt på i et par omgange.

Efterhånden, som vi kom til at stå bedre på banen, fik udeholdet desværre en hjælpende hånd. En bold blev spillet i dybden til VFF angriber, som stod i en klar offside position, og alene med målmand Martin Borup kunne han bringe udeholdet i front efter ca. en halv time. Meget mere skete der ikke i første halvleg og derved 0-1 ved pausen.

Martin Borup, der her er i aktion i Fjends Cup finalens straffesparkskonkurrence, måtte gå den tunge gang hele 6 gange.

Hvor 1. halvleg var nogenlunde acceptabel, var 2. halvleg det lige modsatte. Vores aftaler blev ikke overholdt, og markeringerne svigtede gang på gang. Det resulterede i at udeholdet scorede ikke mindre end 5 gange og endte med at tage en 0-6 sejr med hjem. Et nederlag, vi med lidt vilje kunne have begrænset til 2-3 mål, men hvor vi faldt sammen som hold og gav nogle lette scoringer væk.

Ingen tvivl om at Viborg er en af oprykningsfavoritterne i puljen, og alt andet vil da også være en katastrofe. Vi snakker altså om VFF’s andet hold i serie 2.

For vores vedkommende har vi nu en meget vigtig hjemmekamp på lørdag mod Borbjerg. En kamp der bare skal vindes, for at vi kan komme væk fra de to nederste hold i puljen og dermed få stregen på afstand. Et af de to nederste hold er netop Borbjerg.