16.09.2014:
Selvforskyldt nederlag til Ravnsbjerg/Løgstrup
Det er meldingen fra Frank Tylstrup efter 2-3 nederlaget til Viborg Søndermarken.

Efter det ærgerlige afbud sidste weekend var det tid til at tage imod Viborg Søndermarken på hjemmebanen. Vi havde fået enkelte af de skadede spillere klar igen, og derfor var der god tro på at vi skulle tage de 3 point.

Vi startede kampen stærkt, da vi allerede efter få minutter kom foran. Et langt indkast fra Rune Nørgaard blev forlænget og endte hos Mads Købke, som resolut sparkede bolden i kassen.

Det var desværre som om, at den hurtige føring trak os ned i tempo, hvilket unødigt gjorde, at udeholdet kom ind i kampen igen. Først fik de udlignet, da en dødbold endte hos en af udeholdets forsvarere, der nemt kunne sparke bolden i mål.

Dernæst kom de på 1-2, da Martin Borup kom forkert ud til en bold i dybden. Angriberen løb imellem og sparkede bolden ind i et tomt mål. Heldigvis var vi hurtige til at svare igen, da Mads Købke igen nettede. En lang bold fra Thomas Theis Andersen gav en misforståelse i SIK’s forsvar. Købke løb i mellem og sparkede bolden over målmanden og ind til 2-2. Desværre gav vi SIK endnu en foræring, og udeholdet kunne derfor bringe sig foran med 2-3, hvilket også var stillingen ved pausen.

Fjends Cup topscorer Mads Købke blev dobbelt målscorer, men det rakte ikke.

Hvor første halvleg bød på masser af mål, var det modsatte tilfældet for anden halvleg. SIK stod længere tilbage på banen, og vi havde svært ved at åbne deres defensiv. Det lykkedes desværre ikke, og derfor endte det hele med et nederlag.

Et ærgerligt et af slagsen, som vi kun kan takke os selv for. Fornemmelsen var bagefter, at vi kunne have vundet denne kamp uden problemer, men 3 personlige fejl gav dem deres scoringer. Samtidig skulle vi have holdt tempoet efter vores tidlige scoring, for det var bestemt et udehold, der var til at tale med.

Til den positive side, så fik vi mange minutter i benene til de spillere der har døjet med skader, og med flere på vej tilbage, så tyder dette trods alt positivt.

Dog har vi nu en meget vigtig hjemmekamp i Løgstrup den 23. september hvor vi tager imod FS Midtthy. En sejr kan gøre, at vi igen kan lægge afstand til stregen, mens det omvendte pludselig kan betyde, at vi får nogle meget svære kampe i den resterende halvdel af sæsonen.