10.08.2014:
Fjends Cup mestrene fik fin start i Thy
Ravnsbjerg/Løgstrup fortsatte de god takter fra Fjends Cup og vand 4-1 i Snedsted mod Midthy. Vi har modtaget denne rapport fra Frank Tylstrup:

Efter den flotte indsats i Fjends Cup var det tid til at få armene ned igen. Omvendt skulle holdet naturligvis forsøge at bygge videre på den flotte stime, hvor man nu ikke havde tabt i de sidste 6 kampe.

På udebanen i Snedsted startede oprykkerne stærkt, men efter at vi fik arbejdet os mere og mere ind i kampen, gik luften af hjemmeholdet.

Vi var på dagen rigtig gode i vores omstillinger, og det var også ved sådan en, at vi kom foran, eller troede vi. For på en af de mest mærkelige offside kendelser længe blev målet annulleret.

Sebastian Murphy scorede det vigtige mål til 3-1. Arkivfoto Fjends Cup.

Der gik dog ikke længe, før at Mads Købke bragte os foran, og kort efter kom vi på 0-2, da Steffen Bundgaard opsnappede en misforståelse i hjemmeholdets forsvar.

Midtthy fik dog reduceret kort efter, men et hurtigt modsvar fra Sebastian Murphy bragte os på 1-3, hvilket også var stillingen ved pausen.

Aftalen i halvlegen var at få lukket kampen hurtigst muligt. Det var præcist, hvad der skete, da Mads Købke med sit andet mål bragte os på 1-4. Resten af kampen resulterede i lidt chancer i begge ender, men ellers styrede vi sikkert de 3 point med hjem.

Sejren var på dagen en holdindsats, men i sær Mads Købke og Jesper Moselund skilte sig ud med en kæmpe arbejdsiver