01.09.2014:
Vigtig hjemmesejr til Ravnsbjerg/Løgstrup
Med en 3-1 sejr over Borbjerg lørdag blev der skab lidt luft til nedrykningsstregen.

Lørdag vandt vi den vigtige hjemmekamp mod Borbjerg med 3-1 efter en kamp, hvor vi ikke for alvor spillede os ud. Kampen var vigtig i den forstand, af at vi kunne skabe lidt afstand til stregen og samtidig distancere netop Borbjerg under stregen.

Kampen startede godt fra vores side, da vi allerede kom foran efter 2 minutter ved Emil Fisker. Vi skabte i de efterfølgende 10-15 minutter gode chancer for at øge føringen, bl.a. var Rune Nørregaard og Mads Købke tæt på i et par omgange, men den sidste koldblodighed manglede.

Borbjerg kom i perioden derefter bedre med i kampen, dog uden at de blev rigtige farlige. I stedet fik vi i den sidste aktion i første halvleg øget til 2-0, da Steffen Bundgaard sendte en afslutning af sted fra kanten af feltet. En situation hvor udeholdets målmand ikke så alt for godt ud.

Unge Emil Fisker var den første til at springe om halsen på Søren Stilling, da han havde afgjort Fjends Cup finalen. I lørdags var han på pletten efter bare 2 min. t.h. Christian Vestergaard. Arkivfoto Fjends Cup.

Opskriften for anden halvleg var at få lukket kampen ned hurtigst muligt. Og derfor var det lige efter bogen at Mads Købke køligt bragte os på 3-0. Derefter gik vi gevaldigt ned i tempo, hvilket gjorde, at Borbjerg kom frem til flere chancer.

Det lykkedes da også udeholdet at få reduceret i en situation, hvor forsvaret ikke så alt for godt ud, men mere blev det ikke til, og vi kunne fortjent sætte 3 point ind på kontoen.

Alt i alt en OK første halvleg, mens det var en lidt skidt anden halvleg fra vores side. Omvendt fint for holdet, at man ikke skulle bruge flere kræfter, da en del af spillerne døjer med skavanker pt.

Næste kamp spilles allerede tirsdag på udebane mod Højslev. En kamp der med en sejr vil betyde, at vi for alvor kan komme væk fra stregen. Vi skal dog forvente at skulle investere mere imod et fysisk stærkt hold, hvis vi skal have 3 point med hjem fra lokalopgøret.