Nyheder


03.11.2014:
Et år i rutsjebanen for Ravnsbjerg/Løgstrup
Det har været både op og ned for fusionsklubben i 2014, som dog alligevel endte med en redning i serie 2 i den sidste kamp.

Det hele så meget skidt ud mod slutningen af foråret, hvor træningsindsatsen var ikke eksisterende, og hvor træner Kurt Mogensen efter aftale med bestyrelsen valgte at stoppe.

Men så blev det Fjends Cup tid, og så er Riffelgifferne pr. tradition klar og motiverede med et forsvar af titlen til følge. Inden da havde Per Eriksen lavet en aftale om at hjælpe til som træner i efteråret for at samle tropperne, og det har vi haft en lille snak om.

- Jeg må jo sige, at vi har været igennem et turbulent efterår, som heldigvis endte godt med holdet på serie 2 niveau. Der mener jeg også, at de hører hjemme, hvis ellers de vil og ikke blive ramt af det skadeshelvede, vi var igennem i efteråret, fortæller Eriksen.

For det hele startede godt og positivt med masser af folk til træning både før og efter Fjends Cup triumfen. Der kom også pænt med point i de første 5 kampe (9), men så kom der tonsvis af skader, som træneren udtrykker det, og det kulminerede med afbud til kampen i Nykøbing.

- Men efter 8-9 kampe begyndte de skadede spillere at vende tilbage - blandt andet Jesper Moeslund og Steffen Aaby, og det hele blev så afgjort med sejre i de to sidste kampe.

- Og det synes jeg faktisk er ret imponerende, når jeg tænker på, hvad vi har været igennem. Vi har modsat vore modstandere kun haft få træningspas - vdel 8-9 stykker, bl.a. fordi vi har spillet mange midtugekampe. Og selv om de spillere, vi har hentet op fra serie 5 har gjort det, de kunne, så har de ikke haft samme niveau, som de skadede, vurdere Per Eriksen.

Han stopper nu, som det hele tiden har været aftalt, men hans budskab til spillerne her på falderebet er:

- Tænk jer nu godt om i den næste tid, hvad der er I vil til næste år, for hvis I vil det her projekt, så kan I også holde niveauet.

Han ved, at der arbejdes på en trænerløsning, men først skal folkene bag sammenslutningen have en snak om den kommende sæson.

Men for Per Eriksen er opgaven løst. Han fik samling på tropperne, fik endnu en Fjends Cup sejr og fik afleveret holdet på serie 2 niveau. Han fremhæver også, at flere ildsjæle fra begge klubber har gjort deres til at holde hjulene i gang, bl.a. Frank Tylstrup.

- hp
Tilbage

Kampsponsor for Fjends Cup 2014:

Hovedsponsorer for Fjends Cup 2014:


Se hjemmeside



Se hjemmeside