07.09.2014:
Mønsteds sejrsstime sluttede lørdag
Det skete med et markant 1-4 nederlag hjemme til Sydvestmors, som dermed overtog førstepladsen.Det var ellers hjemmeholdet, der sad på det meste i den første halve time og skabte 2-3 chancer, som desværre for MIF-erne ikke blev omsat til mål.

Og så slog gæsterne til efter 28. minutter, hvor de scorede efter hjørnespark. Det slog dog ikke Mønsted-spillerne ud, og kort efter havde Kristian Svendsen et drøn på overliggeren. Det blev dog ved 0-1 ved pausen, og i omklædningsrummet var optimismen i behold.

Men så skete der et par afgørende ting i 2. halvleg, som iflg. træner Steen Vang blev karakteriseret som en "pinlig dommerpræstation". Først mente han Mønsted snydt for et klart straffespark, hvorefter Sydvestmors på en efterfølgende kontra øgede til 0-2.

Det skete efter 54. min., og 8 min. senere blev det 0-3. Blot 4 min efter fik gæsterne så tilkendt et straffespark, som Steen vang mente var en klokkeren tackling af Sune Langhoff (tv), men det resulterede i stillingen 0-4.

Med godt 10 min. igen fik samme Sune Langhoff reduceret til 1-4, og i forlængelsen skabte hjemmeholdet 5-6 åbne chancer uden at kunne score.

- Set over hele kampen kan jeg ikke bortforklare nederlaget, men havde vi haft lidt medgang, kunne det let være gået anderledes. Jeg må også sige, at vi mødte et fysisk stærkt hold, som også kunne spille fodbold. Så lidt en træls måde, men vi skulle jo tabe på et tidspunkt, lød det fra Mønsted-træneren dagen derpå.