27.08.2014:
Mønsted fik den ventede sejr over Stoholm
Men det blev slet ikke så nemt, som mange havde forudsagt og regnet med. Og lad det være sagt med det samme. Mønsted skuffede fælt, og Stoholm overraskede alle med en indædt fight.

Det startede efter planen, da Kristian Svendsen driblede igennem Stoholm-forsvaret og scorede til 1-0 efter 9 minutter, men så var det også det målt på alvorlige Mønsted-chancer før pausen.

Stoholm fik en enkelt - den eneste i kampen - da en af angriberne opfangede en for kort tilbagelægning. Han var meget tæt på at komme forbi Jacob Mikkelsen, der dog kom godt ned og fik fat i bolden.

Heller ikke efter pausen var Mønsted i stand at sætte sig igennem et Stoholm-hold, der på papiret slet ikke var til serie 4, men de stod godt organiseret omkring Frio Kristensen og Martin Bøge i forsvaret. At Mønsted-spillerne så stort set over hele kampen spillede ind mod midten i stedet for at åbne på kanterne var uforståeligt.

Kristian Svendsen (tv) på boldjagt med Frio Kristensen blev dobbelt målscorer for Mønsted

Man skulle da også helt ind i dommerens overtid, inden Kristian Svendsen med sit andet mål slog sejren fast til 2-0. Ikke lige de cifre både publikum og Mønsted-spillerne have regnet med.

Efter kampen var det to tilfredse trænere - Steen Vang fra Mønsted og Claus Olesen fra Stoholm, undertegnede talte med.

Det eneste Steen Vang var tilfreds med var dog de 3 point, og at Mønsted holdt nullet. - Jeg tror, spillerne undervurderede Stoholm, og jeg forstår ikke, at de ikke kan få spillet længere frem på banen i stedet for at køre bolden rundt i egne rækker langt tilbage. Og så er det dumt at hælde høje bolde ind i hovedet på de to midterforsvarere, lød det fra Mønsted-træneren.

Claus Olesen lignede derimod en glad mand trods nederlaget: - Ja, jeg er simpelthen overrasket over, at vi kan gå ud og holde dem væk i stort set hele kampen. Jeg stiller med syv mand, der ikke tidligere har spillet serie 4 og fire, som jeg ikke har set før, så jeg havde frygtet noget meget værre, erkendte Olesen.