19.10.2014:
Mønsted har afgørelsen i egne hænder
Efter en sikker men for lille 4-1 sejr over Højslev St. kan MIF-erne nu selv afgøre, om de skal rykke op.Men tilbage til det senere.

Dagens kamp mod bundholdet fra Højslev blev en overkommelig opgave, selv om det tog noget tid at få gæsternes forsvar lukket op for alvor. Således var pauseføringen kun 1-0 på mål af Nicolaj Jensen i det 10. minut. Det meste foregik på Højslevs banehalvdel, og gæsterne var iflg. MIF-træner Steen Vang stort set ikke over midten.

Dominansen fortsatte efter pausen, hvor Allan Ditlevsen øgede til 2-0 efter et kvarter og Nicolaj Jensen med sit andet mål gjorde det til 3-0 efter 73. min. Kristian Svendsen, der havde været oplægger til de 3 mål, ville også selv lege med og scorede til 4-0 med 10 min. igen. Højslev fik reduceret direkte på frispark i overtiden.

I en udramatisk kamp var der et enkelt gult kort fra dommer Ole Tang til Mønsteds Mikkel Clausen i det 79. min.

Med sejren og med Sydvestmors' nederlag til Team Spøttrup har MIF-erne nu bragt sig i en gunstig situation, inden de to sidste helt afgørende kampe. På lørdag den helt afgørende mod netop Sydvestmors på udebane.

Vinder Mønsted her, er 2. pladsen som minimum sikker (og den giver næsten helt sikkert oprykning), inden det afsluttende lokalopgør mod Sparkær. Taber Mønsted, ser det til gengæld skidt ud, for så snupper Sydvestmors 2. pladsen og mangler så Stoholm i den sidste kamp.

Der er stadig mange "hvis-er", men lige nu tyder meget på, at de to naboklubber følges op i serie 3. Mere spændende afslutning kunne vi ikke have ønsket.

- Det håber jeg, og jeg synes også at Sparkær og Mønsted er de to bedste hold i puljen, vurderer Steen Vang.