28.05.2014
Mønsted har ikke opgivet endnu
Tirsdag aften leverede MIF-erne sæsonens bedste indsats mod topholdet Højslev St., der tog en smal 1-0 sejr med hjem.

Mønsted IF - Højslev Station IF 0-1 (0-0)

Det var i den grad top mod bund, da Mønsted tirsdag aften tog imod Højslev St. Efter de første 9 kampe var der 21 point i forskel på de to hold, det var dog slet ikke til at se. Mønsted leverede årets bedste præstation og spillede, set over hele kampen, helt lige op med gæsterne.

Mønsted startede bedst, og i forhold til forårets andre kampe var der en helt anden indstilling og gnist blandt spillerne. Men selv om Mønsted var i teten i starten, udeblev de helt store chancer.

Det kom til gengæld i den anden ende, da Højslevs Michael Madsen efter 20 minutter fik en friløber, den blev dog sendt i sidenettet. 10 minutter før pausen blev Kristian Svendsen sendt af sted, men alene med målmanden lød dommerens fløjte for offside til højlydte protester.

I halvlegens sidste minut sendte Mads Langhoff direkte på frispark, et indlæg fra højre i mål, men nok engang så dommer Morten Enggaard en offside. Så spillerne måtte gå til pausen uden mål, i en halvleg hvor Mønsted havde et lille overtag.

Højslev kom bedst ud efter pausen, hjemmeholdet manglede lige de sidste procenter i forhold til 1. halvleg, og gæsterne fik dermed lagt et lille pres på MIF. Det resulterede efter en time i en kæmpe chance til Højslev efter hjørnespark.

Men man skulle faktisk hen til 8 minutter før tid, før afgørelsen faldt. En lang bold fik lov at passere to MIF-forsvarere og dumpede ned ved en Højslev-angriber ved bageste stolpe, der sikkert scorede. Mønsted forsøgte til sidst at lægge det nødvendige tryk på Højslev, men de grønne gæster stod imod og kunne dermed udbygge deres suveræne 1. plads.

Mønsted derimod hænger fast i den anden og knap så sjove ende, men der er i den grad noget at tage med sig mod de kommende kampe. Kan holdet komme op i samme tempo og bevare samme fightervilje i de sidste kampe, er en overlevelse ikke umulig, selvom der pt. er 7 point op til den rigtige side af stregen. Men det kræver hårdt arbejde og sammenhold fra nu af, hvis denne mission skal lykkes.

Hele holdet skal have ros for en god indsats, stærkest i billedet hos undertegnede stod sweeper Nicolai Jensen, men også Kristian Svendsen og Sune Langhoff skal have ros for en stor arbejdsindsats.

Holdets næste kamp er søndag d. 1/6 kl. 17.00, hvor man ude gæster Ørslevkloster.