Nyheder

05.10.2014:
Mønsted hænger ved i topstriden
Uden på nogen måde at være prangende vandt MIF-erne lørdag 4-2 hjemme over bundholdet FLUIF.

Selvom gæsterne fra Mors er helt isoleret i bunden med kun et enkelt point, bed de godt fra sig i kampen på Mønsted Stadion, hvor de ved kompakt forsvarsspil og en fremragende målmand fik vendt en Mønsted-føring på 2-0 til 2-2 midt i 2. halvleg.

Det var dog hjemmeholdet, der lagde hårdt ud fra start, og allerede i det 6. minut var Sune Langhoff på pletten til 1-0. Midt i halvlegen serverede han så bolden til bror Casper, der headede i mål til 2-0.

- Men så gik gassen lidt af os, og gæsterne fik reduceret til 2-1 efter godt en halv time, vel første gang, de var på vores banehalvdel. Desværre vækkede det os ikke, og selvom de fik to gule kort i slutningen af halvlegen, måtte vi gå til pause med 2-1, fortæller Steen Vang dagen derpå.

Kristian Svendsen (i midten) afgjorde kampen med to hurtige mål i 2. halvleg. Arkivfoto Fjends Cup

I pausen talte MIF-erne om at komme længere frem, og de havde da også alt spillet. Men som det er set tidligere, så kneb det med effektiviteten, og da gæsterne så endda fik udlignet til 2-2 midt i halvlegen, så det skidt ud.

Heldigvis for Mønsted trådte Kristian Svendsen så i karakter med et mål allerede minuttet efter og endnu et 3 minutter senere, så en lurende fiasko udeblev.

Mønsted havde tilbud nok til flere mål, men som sagt havde FLUIF en målmand, der ind imellem præsterede utrolige redninger.

- Jeg må igen sige, at de 3 point var det bedste ved den kamp, for vi spillede ikke godt og holdt ikke tempo i hele kampen, konstaterede Steen Vang.