10.04.2014
Av, av Mønsted
MIF-erne fik en miserabel start på den nye sæson med et nederlag hjemme på ikke mindre end 1-8 til Borup.

Efter en lang vinterpause og den altid hårde opstart var det torsdag aften atter tid til serie 3 bold på Mønsted Stadion. Det blev dog langtfra den premiere, som spillerne, tilskuerne og træner Steen Vang havde håbet på. Man mødte på dagen et klart bedre hold og måtte indkassere et grimt nederlag på 1-8.

Kampens indledning var dog meget lige og indenfor de første 20 minutter, var det faktisk MIF, der havde de største chancer. Rigtig gode muligheder til både Sune og Mads Langhoff blev ikke udnyttet, men der var i denne periode masser af flot offensivt spil.

Sune Langhoff havde gode muligheder i starten af kampen. Arkivfofo Fjends Cup 2013

Men i stedet var det Borup, der efter et frispark, hvor målmand Rasmus Jønsson ikke så godt ud, bragte sig i spidsen. Kort efter blev der øget til 0-2 efter hjørnespark. Mønsteds enlige mål faldt efter knap en halv time, da Jens Harrestrup fik dirigeret bolden i mål efter indlæg fra højre side.

Den glæde varede dog kort, for på det efterfølgende angreb øgede Borup igen føringen, nu til 1-3. Inden pausen burde Mads Langhoff have scoret i fri position midt for mål, men pausestillingen forblev 1-3.

Efter pausen var Borup meget dominerende, og Mønsted kom ikke frem til ret meget. Borup styrede spillet med gode og hurtige kombinationer på et ganske højt niveau, og satte i den grad trumf på med 5 mål i de sidste 35 minutter. Både hvad angår opspil, men så sandelig også i udnyttelsen af chancer var de virkelig skarpe, og man må være ærlig og sige, at Mønsted, på nær de første 20 minutter, ikke var i nærheden af point i denne kamp.

En skidt start for Mønsted, som nu må på træningsbanen og forsøge at rette op på dette inden næste runde, som er på udebane mod Højslev Station. Kampen spilles onsdag d. 16. april kl. 18.30 på Højslev Stadion.