Godt sidste kvarter af Mønsted
Men det var ikke nok til at udfordre B/T, der på det tidspunkt ført med 5-0.

Mønsted IF - Bruunshåb/Tapdrup IF 2-5 (0-3)

Målscorere for MIF:
86. minut 1-5 Sune Langhoff
89. minut 2-5 Selvmål

Efter en pointmæssigt særdeles mager første halvdel af turneringen, tog MIF lørdag eftermiddag hul på de sidste 7 kampe i dette forår. Det endte med et nederlag på 2-5, efter en kamp hvor de første 75 minitter ikke var noget at skrive hjem om set fra hjemmeholdets synspunkt, men det sidste kvarter er der absolut noget der kan arbejdes videre med inden de næste opgør.

Med Mønsteds start i dette forår, hvor man på grøntværen har tabt de første 7 kampe, men står med 3 point efter en skrivebordsafgørelse mod ØK, er det meget naturligt at selvtilliden måske ikke er på sit højeste. Med det in mente fik holdet vel den værst tænkelige start, da man allerede efter 2 minutter var bagud, og efter 6 minutter var bagud 0-2. Selvom der naturligvis var masser af tid igen, virkede det - set udefra - til at kampen allerede her fandt sin afgørelse. Mønsted producerede ganske få muligheder, mens BT var klart i teten og indimellem diskede op med ganske fine opspillede angreb. Det blev da også honoreret efter den halve time, da de scorede til pausestillingen 0-3.

Og knap havde dommer Anders Harbo Jensen fløjtet 2. halvleg i gang inden bolden nok engang lå bag MIF's målmand Rasmus Jønsson. 0-5 blev det til efter en times spil, men med et kvarter igen startede Mønsteds bedste periode, godt nok sat i gang af et korrekt rødt kort til en BT-spiller for en såkald nødbremse. Minutterne i overtal så ganske fornuftige ud, og man kom frem til flere muligheder. Heriblandt Sune Langhoff der fra kanten af feltet scorede til 1-5. Kort før tid faldt yderligere en reducering på et selvmål fra BT til slutresultatet 2-5.

En kamp hvor man bare må erkende, at man spiller for spiller var oppe mod et bedre hold. Skal man finde det positive frem, må det klart være det sidste kvarter der så ganske fornuftigt ud, derudover bør der være plusser i træner Steen Vangs bog til Rasmus Jønsson for flere gode indgreb i målet, samt Klaus Østergård der specielt i 2. halvleg var udfordrende og stærkt spillende i offensiven.

Næste kamp er lørdag d. 24/5 kl. 15.00 på Låstrup Stadion, hvor man møder Borup IF.