06.05.2014
6. MIF-nederlag i træk
I aftes spillede Mønsted den udsatte kamp mod B/T, og endnu engang måtte de røde indkassere et nederlag. Uden at have været tilbage i arkiverne, så skal man vist kikke langt tilbage efter en lignende statistik for MIF-erne.

Træner Steen Vang har da også erkendt problemerne, og det ser nu unægtelig svært ud for Mønsted at undgå en nedrykning til sommer. Men bolden er jo rund, og alt kan ske.

Skive Folkeblad bruger det meste af spaltepladsen i omtalen af kampen til at berette om dommer Niels Lynnerup, der iflg. Mønsted-siden var hjemmeholdet så venligt stemt, at det føltes som at blive bortdømt.

Trods det var Mads Langhoff dog i stand til at bringe gæsterne foran midt i 1. halvleg, men det holdt ikke halvlegen ud. I 2. halvleg satte B/T så trumf på med 4 mål til en sikker 5-1 sejr.

Skal Mønsted ind i kampen om overlevelse, så er det nu bydende nødvendigt at vinde den næste og sidste kamp i første runde ude mod Nørremarken på lørdag.