28.09.2014:
Forsvarsspillere som målscorere i Mønsted-sejr
Mønsteds mål i 3-1 sejren over Team Spøttrup blev alle sat ind af folk fra de bagerste rækker.

Først var det Niels Christiansen, der efter 21. minutter satte hovedet på et indlæg fra Casper Langhoff, og det var også stillingen ved pausen. Casper Langhoff fik et gult kort efter 32. minutter.

Midt i 2. halvleg fik hjemmeholdet så udlignet efter noget klumsspil på det, som Mønsted-træner Steen Vang kalder deres eneste reelle chance. Mønsted øgede dog tempoet og svarede igen efter 73. minutter, hvor David Nielsen bragte MIF-erne foran 2-1 på hans første mål som seniorspiller.

David Nielsen (blå) i boldjagt med Daniel Brøns. Arkivfoto.

9 minutter senere blev det så 3-1 på hovedstød ved anfører Jens Harrestrup, igen efter indlæg fra Casper Langhoff, og så var kampen afgjort, selv om Kristian Svendsen i det 85. minut måtte ud med et gult kort.

Træner Steen Vang var tilfreds med indsatsen og glædede sig over, at forsvarsspillerne tog over på en dag, hvor der ikke var krudt i angribernes støvler.

- Det var ingen tvivl om sejren - vi var klart det bedste hold, selv om min kollega fra Spøttrup måske vil sige noget andet. Og så foldede unge Niels Overgaard sig for alvor ud og spillede sin bedste kamp i min tid i Mønsted, vurderede Steen Vang.