Nyheder

Vridsted fik klø i Mønsted
Mønsted vandt det første af mange lokalopgør i serie 4 - pulje 57 med hele 9-1 over Vridsted, men det var først efter pausen, at alt gik galt for VIF-erne.

For iflg. begge trænere - Steen Vang fra Mønsted og Poul Vistisen fra Vridsted - så var der tale om en ganske lige 1. halvleg, hvor Mønsted godt nok havde et overtag, men ikke voldsomt. Men måske målet til 3-1 kort før pausen knækkede Vridsted-spillerne.

Allan Ditlevsen (tv) scorede 3 mål for Mønsted og har lagt sig i spidsen på topscorerlisten. Arkivfoto Fjends Cup.

Inden da havde Mønsted bragt sig foran 2-0 og Lars Kudahl reduceret på et langskud, og det hele så ganske pænt ud for vestfjandboerne. Men efter pausen knækkede filmen, og Vridsted blev med Poul Vistisens egne ord "kørt over". Vi har disse kommentarer fra de to trænere:

Steen Vang, Mønsted:
Jeg synes ikke, vi var så meget bedre som cifrene viser, men jeg er meget tilfreds med vores indsats og sejr. Det var en perfekt og vigtig start, for jeg var en smule nervøs efter 14 turneringskampe uden point.

Poul Vistisen, Vridsted:
Vi spiller en fornuftig 1. halvleg, som jeg er tilfreds med, selv om vi ikke skaber mange chancer. Men efter pausen er vi ikke med. Mønsted kører bolden godt rundt og er effektive på deres chancer. Det var en hård start, men der er altså kun spillet en enkelt kamp, selv om jeg må indrømme, at det bliver svært.