19.05.2014
Hersom/Bjerregrav nu helt i top
En sikker 4-1 sejr over Støvring bringer de gule på en delt oprykningsplads.

Hersom/Bjerregrav fortsætter de gode takter. Kampen startede i højt tempo og med klar HBI dominans fra kampens start.

Hjemmeholdet spillede sig i første halvleg frem til flere store chancer,der på det skammeligste blev misbrugt. Hvorimod Støvring kun var på besøg i HBI's felt et par gange i forbindelse med et par dødbolde, dog uden at blive rigtig farlige. Kristian Høgh scorede til 1-0 i slutningen af første halvleg med et elegant tip over Støvring målmanden.

Anden halvleg lignede til forveksling første, da HBI tog fat,hvor de slap og fortsatte med at trykke Støvring i bund. Hjemmeholdet havde nu fået indstillet sigtekornet, og efter et kvarters tid opsnappede Rasmus Koustrup en dårlig berøring af Støvring målmanden og kunne let score i tomt mål efter at have rundet målmanden.

Fem minutter efter var det Eno Møllers tur til at score, da han og Kristian Høgh udnyttede et uopmærksomt Støvring hold. Et ellers ufarligt frispark på midten af banen blev taget hurtigt og omsat til mål. Så stod det 3-0, og kampen var reelt afgjort, men Støvring fik, med et kvarter igen, tilkæmpet sig et straffespark, det blev derfor til 3-1.

Men HBI rystede ikke på hænderne, og Kristian Høgh kunne med at flot hovedstød score til 4-1 og satte punktum på en god kamp. HBI deler nu førstepladsen med Hobro, som fik tre point uden kamp i weekend, dog har HBI en bedre målscore.