22.04.2014
Opsamling fra Hersom/Bjerregrav
HBI-erne har fået en fin start på turneringen med deres nye træner Eno Møller. Vi har nu modtaget referater fra de første 4 kampe.

HBI-Kongerslev
2. Påskedag tog holdet hjemme mod Kongerslev, en på papiret måske lidt nemmere modstander, men da HBI-holdet samtidig var ramt af et par afbud og skader, blev det en meget jævnbyrdig kamp.

Kongerslev lagde et godt pres på HBI-holdet fra kampens start, dog uden at komme til de helt store chancer, mens HBI-holdet forsøgte at slå til på contraer. Men først i halvlegens døende minutter lykkedes det for HBI-holdet at komme foran ved en scoring af Rasmus Koustrup, som blot havde været på bane et par minutter, da han sparkede en fremlægning forbi Kongerslevs fremstormende målmand.

Gennem 2. halvleg  tilspillede HBI-holdet sig flere åbne scoringschancer, som dog blev misbrugt, og da holdet i kampens slutning kom til at stå lidt for langt tilbage, fik Kongerslev et overtag i spillet. Men holdet formåede at holde Kongerslev fra at score, og kunne derfor gå fra banen med en 1-0 sejr, og er stadig med i toppen af puljen inden næste søndags kamp mod Hadsund.

Hobro-HBI
Påskens 1. kamp var en udekamp mod Hobro, et hold som HBI-holdet på forhånd havde stor respekt for. Det blev en lidt nemmere opgave end frygtet. I 1. halvleg havde HBI en kraftig modvind mod sig, og Hobro fik ved hjælp deraf et lille overtag i spillet i kampens indledning.

Men eftersom kampen skred frem, fik HBI-holdet bedre styr på spillet, og helt fortjent kunne Søren Sjørring bringe holdet foran 1-0 efter 34. minutters spil, og Kim Nielsen  øgede til 2-0 blot 3 minutter senere efter et frispark, en stilling som holdt halvlegen ud.

2. halvleg var blot 3 minutter gammel, da Eno Møller bragte holdet foran 3-0, og Søren Sjørring scorede til 4-0 på en ripost efter et langskud fra Kristian Høgh.

HBI-holdet dominerede hele 2 halvleg, mod et lidt mismodigt Hobro-hold, men misbrugte desværre flere store chancer og måtte derfor nøjes med en sejr på 4-0.

HBI - Ø. Hornum
I 2. Runde tog HBI hjemme mod Ø. Hornum, som blev sat under pres fra kampens start. Gæsterne bragte sig dog foran 1-0 efter 10 minutters spil på et contaangreb, men der Skulle dog blot gå 5 minutter, før Søren Sjørring fik bragt balance i regnskabet, og efter udligningen fik HBI-holdet tilspillet sig et overtag i kampen dog uden at score yderligere i 1. halvleg.

I 2. Halvleg forsatte HBI-holdet det gode spil, og fik tilspillet sig flere store chancer, som desværre blev misbrugt, hvorfor kampen blev mere spændende, end det var nødvendigt.

Men sejren kom da i hus i kampens slutning, først på mål af Nicolaj Rasmussen på oplæg fra Kristian Høgh, og Jacob Albæk lukkede kampen med sit mål til 3-1 i kampens døende minutter.

Støvring-HBI
Årets første turneringskamp blev en spændende affære, HBI-holdet kom hurtigt foran 1-0 på Eno Møller, og havde flere gode tilbud i kampens start. Men holdet overlod desværre mere af spillet til et godt kæmpende Støvring-hold, som fik udlignet til 1-1 i 1 halvlegs slutning.

Støvring indledte 2. halvleg med at bringe sig foran 2-1, men efter de 2 scoringer, kom HBI-holdet stærkt tilbage, og fik da også udlignet til 2-2 på et straffespark af Eno Møller. Desværre bragte Støvring sig endnu en gang foran, men på måske et af de bedste angreb i kampen, fik Søren Sjørring udlignet til kampens resultat 3-3 på et velplaceret langskud.